iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Terrassa 1962: la rierada

Este libro está disponible para descargar con Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS. Puedes leer los libros Multi-touch con Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS. Los libros con contenido interactivo pueden funcionar mejor en un dispositivo iOS. Apple Books para Mac requiere OS X 10.9 o posterior.

Descripción

Terrassa 1962: la rierada és el resultat d'un estudi rigorós sobre els fets catastròfics esdevinguts ara fa 50 anys, així com els seus antecedents, les causes naturals que els van ocasionar, i els dies posteriors al desastre. Tot, des d'un punt de vista objectiu i distant, recollint també el testimoni dels propis afectats.
El format en e-book permet desplaçar-se per les 49 pàgines amb prop de 150 fotografies inèdites curosament documentades i restaurades, una selecció de documents oficials i filmacions antigues remasteritzades, a més d'una vintena d'imatges recreatives i vídeos divulgadors produïts per ohDigital.

Lo nuevo en la versión 2.0

Correcció de continguts

Capturas de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
captura de pantalla 4
captura de pantalla 5

Reseñas de clientes

Emocionant

Tots hem vist alguna vegada alguna foto antiga o algun retall de diari de les riuades del 62 a Terrassa, però el fet de veure junta tanta informació de diferent format (filmacions, plànols, fotografies, premsa, documents oficials, etc) des del sofà de casa es tota una novetat, i la veritat és que impressiona.
Si hi afegim que el tema no es tracta només des del punt de vista històric, sinó també geogràfic (esta molt bé el reconeixement actual dels llocs, com a contrapunt a les imatges antigues), social, i tècnic, el resultat és molt rodó, i dóna una visió molt completa del succeït.
S'agraeix també l'esforç de síntesi del text escrit, que fa que quedi molt equilibrat amb els altres mitjans. Enhorabona als autors. Esperem més títols.

Ohdigital, oh impressionant

Impressiona la feina ben feta de tot el que publica OhDigital, la qualitat de les imatges, el bon gust pel disseny i el rigor de les dades. Felicitats i endavant.

Bonissim

Treball molt ben fet i interessant. Millor que els llibres impresos

Terrassa 1962: la rierada
Ver en iTunes
  • 2,99 €
  • Disponible en iPad, iPhone y Mac.
  • Categoría: Historia
  • Publicación: 12/09/2012
  • Editorial: OhDigital
  • Páginas impresas: 49 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Versión: 2.0
  • Requisitos: Este libro solo se puede visualizar en un dispositivo iOS con Apple Books en iOS 12 o posterior, en un iPad con iBooks 2 o posterior y iOS 5 o posterior, en un iPhone con iOS 8.4 o posterior, o bien en un Mac con OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes