iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar y suscribirte a El Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

El Club de la Mitjanit

By Catalunya Ràdio

Para escuchar un podcast de audio, pasa el ratón sobre el título y pulsa Reproducir. Abre iTunes para descargar y suscribirte a podcasts.

Descripción

Francesc Garriga i Laia Tudel ens obren cada nit, a la tele i a la ràdio, les portes d'"El Club de la Mitjanit". Tota l'actualitat esportiva, amb un to desenfadat.

Reseñas de clientes

Seccions

És un problema gran que no pengin les seccions per poder escoltar només els trossos que interessen

La gestió de la informació on-line del CCMA es un desastre!

Tard, incomplerts, mal indexats... he escrit ja uns quants E-mail i res... no es admisible aquest nivell d’incompetencia.

Val la pena

Realment m'agrada ja que primer, hi ha bon rotllo, segon, s'expliquen les coses tal i com són, tercer, està encapçalat per un gran presentador objectiu i de rigor, quart els tertulians mostren un gran ventall d'opinions sobre el barcelonisme (cosa que costa molt de trobar), i cinquè s'aprèn i s'entenen més facilment les coses gràcies a la gent que hi treballa. Seguiu així!

El Club de la Mitjanit
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Deportes y ocio
  • Idioma: Catalán

Valoraciones de clientes