iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar y suscribirte a Generació digital de Catalunya Ràdio, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Generació digital

By Catalunya Ràdio

Para escuchar un podcast de audio, pasa el ratón sobre el título y pulsa Reproducir. Abre iTunes para descargar y suscribirte a podcasts.

Descripción

Albert Murillo té clar que això de la tecnologia no va només d'agafar un comandament, prèmer botonets i jugar i jugar fins a acabar les piles! El "Generació digital" t'ho demostra cada setmana: la tecnologia és oci, però també cultura. Tens preguntes? Els experts del programa, la Gina Tost, el Francesc Xavier Blasco, l'Albert Garcia, el Xavier Serrano i l'S.T.A.R, te les responen totes.

Reseñas de clientes

El podcast en català sobre videojocs

Aquest es un podcast per gent que ha crescut amb els videojocs i que, encara que potser no hi juguin gaire, si que es senten atret per el mitja. En poc menys d'un hora, Jordi Sellas i el seu equip de "game masters" parlen de tota una serie de temes que interessen als aficionats (i no tan aficionats) als jocs: series, pelicules, superherois, etc. Al final de cada programa, els game masters comenten les seves impresions sobre un joc al que juguen durant tota la durada del programa. Un programa que s'allunya del estandar de repás de noticies + analisi i que, per aquest motiu, resulta molt interessant com a subscripció complementaria a d'altres programes més orientats a l'informació.

Gran programa

Un dels grans programes sobre videojocs de les emisores de ràdio. Només tenir una hora de programa fa que es faci molt curt. En volem més!!! Felicitats!!

muy bueno

muy bueno

Generació digital
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Juegos y pasatiempos
  • Idioma: Catalán

Valoraciones de clientes