iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Indicador de progreso
iTunes

iTunes es la forma más fácil de organizar y añadir contenido a tu colección digital multimedia.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar y suscribirte a GOA, Grups d'Oració i Amistat de Mn. Joan Güell, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

Tengo iTunes Descarga gratuita
iTunes para Mac + PC

GOA, Grups d'Oració i Amistat

De Mn. Joan Güell

Para escuchar un podcast de audio, pasa el ratón sobre el título y pulsa Reproducir. Abre iTunes para descargar y suscribirte a podcasts.

Descripción

Els Grups d'Oració i Amistat tenen com a objectiu practicar i difondre l'oració. Cada mes Mossèn Joan Güell, director central, fa petites reflexions sobre la oració i com ens pot ajudar en la nostra vida

Reseñas de clientes

per apropar l'oració

els tres podcasts tenen missatges ben diferents però sota un únic objectiu: fer arribar l'oració a les persones. La veu és una bona eina per sentir-se més proper a alguna cosa, d'aquí que diem que la ràdio és el mitjà que més companyia ens fa, no?... Crec que pinten prou bé per anar-los seguint.

Agraïment a Mossen Joan

Gràcies. Gràcies per la presència de la seva veu per internet. Voldríem ser orants fins al punt que notéssim la presència de Jesus a cada instant i així podríem ser bons des de la base i fer un món millor. Animo a qui llegeixi aquestes línees a fer el que diu , amb pràctica constant i diaria notarem una sed immensa de Déu. Amb la seva serenitat tot ho podem afrontar. Només ens caldrà tenir valor per cambiar aquelles coses que ens facin el regne de Déu més aprop.

Otros usuarios también se han suscrito a

GOA, Grups d'Oració i Amistat
Ver en iTunes

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de este artículo.