Screenshots

Description

I Di-appen får du nyheter inom ekonomi och näringsliv som ett kontinuerligt nyhetsflöde med de senaste händelserna i topp.

Välkommen till Dagens industri – Nordens största affärstidning. Av oss får du aktuella börskurser, valutor och räntor. Du får tips, råd och analyser av egna och inbjudna experter. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem inspirera med deras personliga berättelser. Vi granskar bolag, affärer och makthavare och vi ger dig också vägledning i din privatekonomi och dina privata affärer.

Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av näringslivet, inte minst i vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur.

Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael Storåkers, CSR- och hållbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl.

För att läsa de senaste affärsnyheterna från Di som en digital version av papperstidningen hänvisar vi till vår app "Di e-tidning" som du också hittar i AppStore. Där kan du välja att läsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikelläge.

What’s New

Version 5.90.2

En uppdatering där vi fokuserat på att förbättra börsinformationen:

* Sökfunktion på börsfliken
* Möjlighet att välja intervall i börsgrafer
* Uppdaterade instrumentsidor

# Sökfunktion på börsfliken
En av de funktioner som efterfrågats mest är att det ska vara enklare att hitta de aktier man är intresserad av. Som ett första steg att åstadkomma det har vi lagt till en sökfunktion i toppen av börsfliken.

Sökningar sparas dessutom så har du väl sökt på en aktie kommer du hitta den ännu enklare nästa gång du vill analysera hur det går.

# Intervall i börsgrafer
Nu kan du välja för vilket intervall du vill se börsgraferna.

Du kan välja mellan:
- I dag
- 1 vecka
- 1 mån
- 3 mån
- I år
- 1 år
- 3 år

# Uppdaterade instrumentsidorna
Nu ser du all information om ett företag på en och samma sida. Vi har även lagt till orderdjup för varje instrument.

Fler uppdateringar på börsfliken väntar i kommande uppdatering :)

# Har vi glömt bort din favoritfunktion?
Har du en "killer feature” du saknar i appen? Kontakta oss på app@di.se så loggar vi vad ni efterfrågar allra mest.

# Kan du göra det bättre själv?
Tycker du inte appen lever upp till dina förväntningar? Då kanske du ska jobba hos oss? Vi letar alltid efter nya sköna personer som vill vara med och utveckla tjänster. Skicka en spontanansökan till oss i dag: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/6677/create/.

Information

Seller
Di.se AB
Size
42.9 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dagens industri AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like