iTunes

iTunes Storen avaaminenJos iTunes ei avaudu, klikkaa iTunes-ohjelmakuvaketta Dockissa tai Windowsin työpöydällä.Etenemisen ilmaisin
Avataan iBooks Storea.Jos iBooks ei avaudu, klikkaa iBooks-appia Dockissa.Etenemisen ilmaisin
iTunes

iTunes on maailman helpoin tapa järjestää digitaalinen mediakokoelmasi sekä lisätä sisältöä siihen.

iTunesia ei löydy tietokoneeltasi. Jos haluat ladata iTunes Storesta, hanki iTunes nyt.

Onko sinulla jo iTunes? Avaa iTunes napsauttamalla Minulla on iTunes -kohtaa.

Minulla on iTunes Ilmainen lataus

Älskaren från huvudkontoret

Tämä kirja voidaan ladata ja lukea Macin tai iOS-laitteen iBooks-apissa.

Kuvaus

Först när isen brister ...

Emma har en älskare. En älskare som är allt hon har drömt om och lite till. Det finns egentligen bara ett problem – han råkar vara vd på klädjätten där hon är anställd: en opraktisk, men samtidigt oemotståndligt kittlande omständighet som väl egentligen inte utgör ett hinder för en relation. Eller?
På deras förlovningsmiddag försvinner han spårlöst – lika oväntat som han dök upp. Och inte långt efter det hittas en ung kvinna bestialiskt mördad och lemlästad i hans bostad i en fashionabel förort till Stockholm.
Peter Lindgren, resignerad men rutinerad kriminalpolis, får hjälp av beteendevetaren Hanne Lagerlind i utredningen av mordet, som bär tydliga likheter med ett tio år gammalt, olöst brott. Tillsammans söker de efter svaren som kan förklara det fruktansvärda brottet; en undersökning som sträcker sig från ett köldslaget Stockholm och många år tillbaka i tiden och som också får dem att trevande återuppta den relation de en gång hade.
Vem är den mördade kvinnan? Har brottet en koppling till det snarlika mordet ett decennium tidigare? Varför försvann älskaren från huvudkontoret och varför verkar kärleken alltid vilja något annat med oss än vi vill med den?
Älskaren från huvudkontoret är en psykologisk spänningsroman med många bottnar. Skrämmande, överraskande och berättad med absolut gehör för kärlekens klåda. Det är en berättelse där perspektiven ständigt förändras och där författaren leker med läsarens förväntningar – gärningsmannens skepnad och bevekelsegrunder förblir otydliga intill slutet.

Älskaren från huvudkontoret
Näytä iTunesissa
  • 6,99 €
  • Saatavilla iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Macilla.
  • Kategoria: Mysteerit ja trillerit
  • Julkaistu: 20.08.2015
  • Julkaisija: Wahlström & Widstrand
  • Tulostuspituus: 490 sivua
  • Kieli: ruotsi
  • Vaatimukset: Tämän kirjan katsominen edellyttää, että sinulla on iOS-laite, jossa on iBooks 1.3.1 tai uudempi ja iOS 4.3.3 tai uudempi, tai Mac, jossa on iBooks 1.0 tai uudempi ja OS X 10.9 tai uudempi.

Asiakasarviot

kirja ei ole saanut tarpeeksi arvioita, jotta niiden keskiarvon voisi näyttää.