iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Fallywob og wobbyfal

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device, and with iTunes on your computer. Books can be read with iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Fallywobber og wobbyfaller er to folkefærd, der nyder livet sammen. De bor i bakkerne, og de elsker at svømme i søerne, fiske på havet og gå ture i skoven og lytte til fuglenes sang. I “Fallywob og wobbyfal” føler bækken sig lidt sløj, og de to venner fallywob og wobbyfal kan godt se, at bækken er blevet mindre og ikke klukker så glad, som den plejer. Fallywob og wobbyfal drager opstrøms langs bækken for at løse mysteriet. De møder den kloge bjørn, som har et stykke rav og ved en masse om honning men desværre ikke ret meget om bække. De møder også en fugl, der lige har været på sommerferie på den anden side af jorden. Fuglen ved heller ikke ret meget om bække. Til gengæld ved den, at det er vinter, og at de går med fødderne opad og hoved nedad på den anden side af jorden. Fallywob og wobbyfal udfører også interessante eksperimenter for at løse mysteriet. Bland andet undersøger de, om sten synker til bunden i bækkens vand eller, om stenen pludselig  “synker opad.” Jo, man må prøve sig frem for at blive klogere. Til sidst opdager de, at der pludselig er bygget en dæmning, hvor bækken har sit udspring ved en sø. De taler med bæveren, som har bygget dæmningen, og sammen løser de problemet på en måde, så alle kan blive glade.

Fallywob og wobbyfal
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Fiction
  • Published: 12 April 2012
  • Publisher: Peter Bovin
  • Print Length: 24 Pages
  • Language: Danish
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.