iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Szép álmokat!

Niki és Jázmin - Niki és Jázmin

This book is available for download with Apple Books on your Mac or iOS device. Multi-touch books can be read with Apple Books on your Mac or iOS device. Books with interactive features may work best on an iOS device. Apple Books on your Mac requires OS X 10.9 or later.

Description

Niki és Jázmin legújabb könyve két új történetet tartalmaz. 
Az elsö történet címe: Havas kaland. Ebben a mesében megismerheted Niki és Jázmin egy kellemes téli napját, megtudhatod hogyan viccelték meg Apát, hogyan szánkózott együtt a család, hogyan mászta meg Niki és Jázmin a meredek nagy dombot és még sok más érdekességet.
Az második történet címe: Jó éjt gyerekek! Ebböl a történetböl megismerheted Niki és Jázmin esti szokásait, hogyan készülödnek lefekvéshez.  Vajon mennyi jó éjt puszi és hány ölelés után hajtják végre álomra a fejüket? "Anya, még egy puszi … még egy ölelés…kérlek, takarj be újra… Anya szomjas vagyok… nem találom Tehénkét … eltünt Kicsi Zsiráf…jaj, most meg pisi lesz…Anya, ugye betakarsz?" - ugye másnak is ismerös?  A könyv audiót is tartalmaz, így a kicsik egyedül is végighallgathatják Niki és Jázmin történeteit. Az audió minden oldalon opcionálisan egy gombnyomásra indítható, így a mesék akár egyedül is, vagy a szülök felolvasásában is élvezhetöek.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
screenshot 5
Szép álmokat!
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPad, iPhone, and Mac.
  • Category: Family & Relationships
  • Published: 29 August 2014
  • Publisher: Apple Publishing Group
  • Print Length: 41 Pages
  • Language: Hungarian
  • Series: Niki és Jázmin
  • Version: 1.2
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, or an iPad with iBooks 2 or later and iOS 5 or later, an iPhone with iOS 8.4 or later or a Mac with OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.