iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Ted & Kaj by Yle Areena, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Ted & Kaj

By Yle Areena

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Ted Forsström och Kaj Korkea-ahos podcast handlar om livet som Ted & Kaj upplever det. Med bland annat mycket humor, ångest, vänskap, böcker och djur.

Customer Reviews

Diamantbra

Skrattar högt! Bra och underhållande, tack för bra pod.

Roligt och smart

Formatet med två personer som kläcker ut sig fyndigheter i en naturlig konversation är en till synes enkel grej som är svår att bemästra. Utan att underskatta klippningsarbetet bakom podcasten är det här, i kombination med de rätta personligheterna, säkert bland de mest resurseffektiva sätten att producera riktigt rolig underhållning. Så blir det också här. Dessutom är det riktigt kiva att bli erbjuden den här typen av innehåll med en finlandssvensk twist.

Ted & Kaj har under de första avsnitten smakfullt minimalistiska inslag av sketchlik redigering. De sparsamma finesserna fungerar som en avvundsvärt skarp och fokuserad inramning av diskussioner om personliga upplevelser. Själv tycker jag inte alls att den här typen av program är banala. Snartast fungerar dylika former som en påminnelse om vikten i att ha meningsfulla, djupa och roliga pratstunder med människor i mitt eget liv.

!!

PERFEKT!!

Listeners also subscribed to