Captures d’écran d’iPhone

Description

CFDaily is een GRATIS app bedoeld om patiënten met Cystic Fibrosis (CF) te ondersteunen bij hun behandeling.
Veel CF-patiënten hebben een complex en tijdrovend behandelingsschema, hetgeen kan leiden tot het niet volledig volgen van het schema. Hoewel de redenen voor het niet volgen ervan complex zijn, wordt het eenvoudigweg 'vergeten' als meest voorkomende reden gegeven voor het overslaan van de behandeling. CFDaily is een ondersteunend hulpmiddel en doet het volgende:

• De app waarschuwt wanneer het tijd is om de medicijnen in te nemen samen met de instructies die zijn ingevoerd (bijv. innemen bij het avondeten), ook als de gebruiker offline is.

• De app is erg flexibel en de gebruiker kan alle medicijnen invoeren, en of ze bijv. om de zoveel uur, dagelijks of wekelijks moeten worden ingenomen en vraagt de gebruiker naar feedback (bijv.: Al ingenomen, Nu innemen, Overslaan, Uitstellen enz.).

• De app legt de therapietrouw van de gebruiker vast zodat het gemakkelijk te traceren en te herinneren is welke doses op tijd waren ingenomen, te laat waren ingenomen of waren overgeslagen.

• De app biedt de gebruiker de mogelijkheid deze gegevens via e-mail te delen met een zorgverlener.

• De app maakt maandelijkse overzichten van de medicijninname; ook deze overzichten kunnen gedeeld worden met zorgverleners of met iemand anders.

• Met de app kunnen gebruikers hun eigen behandelingsprofiel aanmaken waarin alle medicijnen, schema's en instructies kunnen worden toegevoegd.

• CFDaily maakt meerdere gebruikersprofielen mogelijk, wat betekent dat een gebruiker kan worden herinnerd aan de medicijnen door een ander familielid. Met de mogelijkheid om een andere kleur en beltoon per gebruikersprofiel in te voeren, is het herinneren en organiseren van doseringen en schema's voor meerdere gebruikers gemakkelijk geworden.

Extra functies:
• Privacy & veiligheid: CFDaily legt de persoonlijke informatie niet vast. Alle gegevens die worden ingevoerd in de CFDAILY app worden enkel op het apparaat zelf opgeslagen. Alle gegevens worden gecodeerd tijdens het verzenden en er worden geen namen of andere informatie bewaard.
• Verschillende soorten medicijnen: Met deze app kunnen gebruikers verschillende soorten medicijnen bijhouden, zoals tabletten, injecties, inhalators enz.
• Historie: De app slaat de ingenomen, overgeslagen en uitgestelde doses automatisch op zodat de gebruiker gemakkelijk de medicijninname kan inzien en/of kan delen via de e-mail.
• Herinneringen om aan te vullen: De app kan ook herinneringen sturen wanneer de hoeveelheid medicijnen opraakt. Er verschijnt dan een herinneringsbericht wanneer het minimum aantal doses is bereikt - zoals de gebruiker dit zelf heeft ingesteld.
• Zorgverlener: Met de app kunnen gebruikers contact hebben met hun arts, verpleegkundige en/of zorgverlener die ze nodig hebben.
• Recepten: De app maakt het mogelijk dat gebruikers een afbeelding van hun recept kunnen invoegen of notities kunnen schrijven.
CFDaily is er om alle patiënten met Cystic Fibrosis te ondersteunen bij het nemen van hun medicijnen, zodat ze een beter en gezonder leven kunnen leiden.
Voor een volledige instructiehandleiding ga naar www.cfdaily.eu.

Nouveautés

Version 1.2

Cette mise à jour a pour but de vous garantir une meilleure expérience utilisateur.
Nous vous remercions de nous faire part de vos commentaires afin d’apporter des améliorations adaptées à vos besoins.
Vous appréciez l’application ? Notez-la ! Vos commentaires sont importants et nous permettront de vous offrir une expérience unique de CFDaily.

Informations

Vendeur
Vertex Pharmaceuticals Incorporated
Taille
11.6 Mo
Catégorie
Médecine
Compatibilité

Nécessite iOS 9.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Français, Allemand, Anglais, Danois, Espagnol, Italien, Norvégien, Néerlandais

Âge
Classé 4+
Copyright
© 2018 Vertex Pharmaceuticals Incorporated
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi