Screenshots

Description

A COMAIGUA volem fer-te la vida més fàcil, per això hem posat a la teva disposició la nova App de l'Oficina Virtual, tenint en compte les teves necessitats i des d'on podràs realitzar totes les teves gestions d'una manera fàcil i ràpida. Un espai més pràctic i àgil des d'on podràs fer les operacions habituals sobre el teu contracte.

Podràs consultar el detall de totes les factures emeses i saber si tens factures pendents de pagament de manera ràpida i senzilla i hem incorporat gràfiques per tal que puguis seguir l'evolució del teu consum durant els últims mesos, així com el seu import. A més, podràs modificar les dades de pagament i de correspondència del teu contracte, entre d'altres gestions.

Destaquem la possibilitat de donar-te d'alta en el nostre servei de factura sense paper. Un sistema més còmode, ràpid, ecològic i segur per rebre totes les teves factures i consultar-les en línia sempre que ho necessitis.

Descarrega't la nostra App gratuita i comença a gaudir ara de tots els seus avantatges!!!
--------
En COMAIGUA queremos hacerte la vida más fácil, por esto hemos puesto a tu disposición la nueva App de la Oficina Virtual, teniendo en cuenta tus necesidades y desde donde podrás realizar todas tus gestiones de una manera fácil y rápida. Un espacio más práctico y ágil desde donde podrás hacer las operaciones habituales en tu contrato.

Podrás consultar el detalle de todas las facturas emitida y saber si tienes facturas pendientes de pago de forma rápida y sencilla y hemos incorporado gráficos para que puedas seguir la evolución de tu consumo durante los últimos meses, así como su importe. Además, podrás modificar los datos de pago y de correspondencia de tu contrato, entre otras gestiones.

Destacamos la posibilidad de darte de alta en nuestro servicio de Factura sin Papel. Un sistema más cómodo, rápido, ecológico y seguro para recibir todas tus facturas y consultarlas en línea siempre que lo necesites.

¡Descárgate nuestra App gratuita y empieza a disfrutar ahora de todas sus ventajas!

What’s New

Version 1.6.2

S’afegeixen noves funcionalitats pel  registre online i la gestió d’altes, baixes i canvis de titular dels subministraments d’aigua. 
----------
Se añaden nuevas funcionalidades para el registro online y la gestión de altas, bajas y cambios de titular de los suministros de agua.

Information

Seller
SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A.
Size
15.9 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like