iTunes

Ouverture de l’iTunes Store en cours…Si iTunes ne s’ouvre pas, cliquez sur l’icône de l’application iTunes dans votre Dock Mac ou sur votre bureau Windows.Progress Indicator
Ouverture de l’iBooks Store.Si iBooks ne s’ouvre pas, cliquez sur l’app iBooks dans votre Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

iTunes est introuvable sur votre ordinateur. Pour télécharger l’app gratuite « Last Minute » par Infoturism Media SRL, téléchargez iTunes.

Vous avez déjà iTunes ? Cliquez sur « J’ai déjà iTunes » pour l’ouvrir dès maintenant.

I Have iTunes Téléchargement gratuit
iTunes pour Mac et PC

Last Minute

par Infoturism Media SRL

Ouvrez iTunes pour acheter et télécharger des apps.

Description

Aplicatia Last Minute iti aduce pe telefonul tau oferte turistice de ultim moment la pret redus pe care le poti accesa imediat, sunand agentiile ofertante direct din aplicatie sau trimitand un mail, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la agentia de turism sau sa cauti printre miile de oferte de pe internet.

Aplicatia dispune de filtre de cautare pentru destinatie, pret, transport, categorie hotel, data plecarii si durata sejurului, ceea ce faciliteaza accesul la destinatii turistice variate, la o multime de hoteluri de pe intreg mapamondul, folosind mijloace de transport diverse, alegand perioada cea mai potrivita sau categoria de hotel dorita si selectand din plaja de preturi pe cel mai convenabil.

In acelasi timp, poti adauga la favorite ofertele turistice care se potrivesc cel mai bine dorintelor si posibilitatilor turistului, pentru a le putea accesa si compara mai usor ulterior.

Setarea functiei alerte anunta turistul atunci cand este introdusa o noua oferta de vacanta conform cerintelor acestuia.

La dispozitia turistilor care nu sunt interesati de anumite destinatii este pusa optiunea de excludere destinatii astfel incat rezultatele afisate sa nu mai includa locatii deja vizitate sau care nu corespund preferintelor utilizatorilor.

Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de data publicarii acestora, de data plecarii sau in ordinea crescatoare a preturilor.

Last Minute este aplicatia ideala pentru cei care se pregatesc de vacanta, dar si pentru cei care vor sa evadeze in ultimul moment pentru petrecerea catorva zile in locuri interesante si la preturi accesibile.

Infoturism Media SRL este specializata in servicii de turism oferite prin intermediul Internetului, punand la dispozitia utilizatorilor cea mai cuprinzatoare baza de date de oferte turistice de la majoritatea agentiilor de turism din Romania prin site-ul www.infoturism.ro si cea mai variata colectie de unitati de cazare, obiective turistice si sarbatori traditionale din tara prin site-ul www.infopensiuni.ro.

Nouveautés de la version 1.6

Bug fixes.

Captures d’écran

Capture d’écran iPhone 1
Capture d’écran iPhone 2
Capture d’écran iPhone 3
Capture d’écran iPhone 4
Capture d’écran iPad 1
Capture d’écran iPad 2
Capture d’écran iPad 3
Capture d’écran iPad 4

Avis des utilisateurs

Inutilisable!

Pas en français, pourquoi laisser cette appli sur ce store?

C'est quoi cette daube?

Pas en français, à supprimer de l'app store ne sert à rien! Mais que fait la police :-)

C est nul c est pas francais ca sert a tien Aucune etoile possible

Nul

Last Minute
Afficher sur iTunes
Cette app a été conçue pour iPhone et iPad.
  • Gratuit
  • Catégorie : Voyages
  • Mise à jour :
  • Version : 1.6
  • Taille : 8.3 Mo
  • Langue : Anglais
  • Éditeur :

Compatibilité : Nécessite iOS 6.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Note

0 0 0 Nous n’avons pas reçu suffisamment de notes pour évaluer la moyenne de la version actuelle de cet article.
Toutes les versions:

Apps de : Infoturism Media SRL