iTunes

Ouverture de l’iTunes Store en cours…Si iTunes ne s’ouvre pas, cliquez sur l’icône de l’application iTunes dans votre Dock Mac ou sur votre bureau Windows.Progress Indicator
Ouverture de l’iBooks Store.Si iBooks ne s’ouvre pas, cliquez sur l’app iBooks dans votre Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

iTunes est introuvable sur votre ordinateur. Pour profiter de l’iTunes Store, téléchargez iTunes dès maintenant.

Vous avez déjà iTunes ? Cliquez sur « J’ai déjà iTunes » pour l’ouvrir dès maintenant.

I Have iTunes Téléchargement gratuit

În 15 minute psiholog. Idei care să îți salveze viața

Vous pouvez télécharger ce livre dans iBooks sur votre Mac ou votre appareil iOS.

Description

Cum funcționează mintea noastră? De ce facem unele alegeri și nu altele? Ce rol are plictiseala? Este moralitatea înnăscută, sau este nevoie să o învățăm? Cât de mult corupe puterea? Câștigul la loterie aduce fericirea? Dar zâmbetul? Sunt întrebări pe care fiecare dintre noi și le-a pus la un moment dat, dar cărora psihologii le-au dat un răspuns fundamentat științific.

În 15 minute psiholog este o lectură ușoară și plăcută, care te introduce în lumea fascinantă a psihicului uman, așa cum este ea văzută și descifrată de specialiști.

Prin această carte, autoarea realizează un parcurs captivant, reușind să prezinte studii și teorii științifice într-o manieră antrenantă și marcată de umor. Bogatul său conținut informațional este atent structurat și însoțit de numeroase imagini atractive, care au darul de a te ajuta să-l reții mai ușor.

Când Albert Einstein a murit, în 1955, creierul lui a fost scos, examinat, fotografiat și conservat, dispărând timp de douăzeci de ani, până în 1978, când a fost redescoperit. A fost tăiat în 240 de bucăți pentru examinare microscopică, ceea ce a însemnat o pacoste pentru cercetările ulterioare. Nu există nicio deosebire de mărime între creierul lui Einstein și un creier „normal". Sunt însă deosebiri structurale. Lobul parietal inferior al creierului lui Einstein era cu 15% mai bine dezvoltat decât la alții [...] existau, de asemenea, mai multe conexiuni între părțile creierului său decât sunt în mod obișnuit.
Anne Rooney

I-ai administra șocuri electrice altei persoane, care nu e vinovată de nicio crimă, doar pentru că așa îți spune cineva să faci? Nu? Ești sigur? Suntem cu mult mai slabi în fața autorității decât ne-ar plăcea să credem. Stanley Milgram, un psiholog de la Universitatea Yale, a fost interesat de disculparea invocată de mulți foști naziști, care au susținut că ei doar s-au supus ordinelor. Psihologul a fost curios să vadă până unde ar merge oamenii supunându-se ordinelor. Așadar, s-a decis să afle.

În 15 minute psiholog. Idei care să îți salveze viața
Afficher sur iTunes
  • 7,99 €
  • Disponible sur iPhone, iPad, iPod touch et sur Mac.
  • Catégorie : Psychologie
  • Sortie : 22 août 2016
  • Éditeur : Trei
  • Pages : 194
  • Langue : Roumain
  • Configuration requise : Pour consulter ce livre, vous devez avoir un appareil iOS muni d’iBooks 1.3.1 (ou une version ultérieure) et d’iOS 4.3.3 (ou une version ultérieure) ; ou un Mac avec iBooks 1.0 (ou une version ultérieure) et OS X 10.9 (ou une version ultérieure).

Note

Nous n’avons pas reçu suffisamment de notes pour afficher la moyenne de cet article.