iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Amis by Hardworks, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Amis

By Hardworks

Open iTunes to buy and download apps.

Description

De App van City Restaurant Bar Amis

Razendsnel een tafeltje reserveren voor morgen, alvast een keuze maken uit het menu en je favoriete gerecht direct delen met je vrienden: de App van City Restaurant Bar Amis biedt handige functionaliteiten voor iedereen die houdt van gezelligheid en lekker eten en drinken.

Een van de meest praktische functionaliteiten van deze App is de reserveringstool. Zo reserveer je in een handomdraai een tafel voor een lunch of diner bij Amis. Voor morgen of zelfs voor vandaag! Je hoeft hiervoor alleen je naam, het aantal personen en de gewenste dag en tijd in te vullen. Is de reservering akkoord? Dan wordt dit direct bevestigd.

Ook het complete menu van Amis is opgenomen in de App. Ideaal voor iedereen die op voorhand wil weten wat er op de kaart staat en alvast een keuze wil maken. De gerechten zijn niet alleen voorzien van een korte omschrijving en prijsinformatie, maar ook van een wijntip. Zo zie je in één oogopslag welke wijn de perfecte aanvulling is op het gerecht van je keuze. Daarnaast is het mogelijk om via de ‘Share’-knop je favoriete gerecht direct te delen met je vrienden op Facebook.

Naast het complete menu, bevat deze App een fotogallery en sfeerimpressie en een zeer nauwkeurige locatieaanduiding via Google-Maps. Staat er een speciale activiteit op de planning of is er ander nieuws? Dankzij deze App hoef je niets te missen.

City Restaurant Bar Amis is een trendy, maar sfeervolle ontmoetingsplek in het centrum van Enschede, op de hoek van het Van Loenshof en het Hendrik Jan van Heekplein. Een heerlijke locatie om met ‘amis’ – vrienden, familie of zakenrelaties – een kop koffie te drinken, te lunchen, borrelen of dineren. In de sfeervolle ambiance binnen of juist op het fantastische terras met windschermen, waar je op elk moment van de dag kunt genieten.

What's New in Version 1.1

Push notification functie toegevoegd.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Amis
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Food & Drink
  • Updated:
  • Version: 1.1
  • Size: 7.0 MB
  • Languages: English, Dutch, German
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

0 0 0 We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.