Screenshots

Description

Funcționarul Interactiv Birocratic Online - FIBO este o aplicație (versiune web și mobile) care oferă cetățenilor accesul la date / informații despre procedurile administrative privind obținerea și/sau depunerea documentelor necesare în interacțiunea cu instituțiile publice (acte de identitate, permise de conducere, pasapoarte, permise de ședere, formulare fiscale, etc.).

Obiectivul aplicaţiei este reprezentat de transpunerea fluxurilor administrative într-un format prietenos, disponibil cetățeanului pe diverse dispozitive de comunicare. Dezvoltarea interactivă tratează într-o primă fază domeniile de interes cu un impact semnificativ pentru cetățeni, urmând ca într-o implementare ulterioară să cuprindă toate domeniile de activitate existente la nivelul administraţiei publice, precum şi evenimentele de viaţă / interacţiunile dintre cetăţeni, organizaţii şi administraţie.

Aplicația a fost dezvoltată de echipa câștigătoare (#GLC) a evenimentului #DiploHack București din 9 septembrie 2016 desfăşurat la Impact Hub Bucharest, program inițiat și susţinut de Ambasada Olandei în România alături de OGP România, cu scopul de a promova utilizarea tehnologiei în dezvoltarea domeniilor precum diplomația și transparența instituțională.

Din echipă fac parte:
• Eduard Mititelu, student la Universitatea Politehnică București;
• Alex Moldovan, student la University of Warwick;
• Alexandru Surdulescu, student la University of Essex;
• Alexandru Țurcan, student la University of Warwick;

Diplohack - September 9th - Join the European transparency movement! -
http://www.impacthub.ro/diplohack-2016/

Astfel, dorim și încurajăm participarea activă a utilizatorilor platformei la evoluția FiBO prin semnalarea eventualelor erori apărute și trimiterea de sugestii utilizând datele din secțiunea CONTACT.

Information

Seller
Alexandru Surdulescu
Size
15.5 MB
Category
Reference
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Echipa FIBO
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like