iPhone Screenshots

Description

Gati.al është një platformë digjitale e cila shërben si pikëtakim on-line për kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve të ndryshme profesionale. Është falas dhe të mbaron punë. Gjithçka ju duhet është një llogari dhe mund të nisni nga puna. Platforma ofron shumë avantazhe për përdoruesit e saj, duke përfshirë mundësinë që të jenë vetë kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve që përcaktojnë kushtet për bashkëpunim, oraret dhe kostot, dhe të gjitha këto PA ASNJË DETYRIM NDAJ GATI.AL!
Ju keni mundësinë të zgjidhni midis 2500 profesionistëve të 216 profesioneve të ndryshme, dhe gjithashtu i ofrohet mundësia çdo profesionisti apo ekipi profesionistësh të regjistrohen dhe të ofrojnë shërbimet profesionale pa asnjë pagesë ndaj platformës.

What’s New

Version 2.0

Bug fixes

Information

Seller
Albanian Business Partner sh.p.k
Size
18.1 MB
Category
Productivity
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Julian Demeti
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like