Screenshots

Description

Met Toury de Fietsgame maak je van jouw fietsrit een virtuele wedstrijd. Fiets samen met collega’s, vrienden of buren en verdien jouw virtuele truien. Toury houdt bij hoeveel CO2 en autokosten je bespaart met je fietsritten en hoeveel kilocalorieën je verbrandt hebt. Voor elke fietsrit ontvang je fietspunten waarmee je elke week kans maakt op leuke prijzen in Toury Loterij!

Woon je in de regio Arnhem en Nijmegen? Dan kun je in aanmerking komen voor een beloning voor je fietsritten. Wil je weten hoe je in aanmerking komt? Kijk dan op www.toury.nl/arnhemnijmegen.

Let op. Als je je fietsrit registreert met Toury dan maakt je telefoon gebruik van de GPS-functionaliteit. Het gebruik van GPS kan ervoor zorgen dat je batterij sneller leeg gaat.

What's New

Version 0.8.4

We hebben goed nieuws. Deze zomer hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van de GPS-registratie en we hebben afgelopen week een nieuwe update uitgebracht waarmee de registratieproblemen zijn opgelost. We hebben er vertrouwen in dat de app voor iedereen nu weer automatisch de fietsritten registreert. Fiets jij ook weer mee?

Daarnaast introduceren we een nieuwe functionaliteit: de teamranglijsten! Je kunt nu de prestaties van je team vergelijken met andere teams. Fiets nu samen naar de top van de ranglijst! Er zijn twee ranglijsten: een wekelijkse en de maandelijkse. De uitslagen sturen we elke week in de nieuwsbrief rond.

Information

Seller
Woolthuiswerkt B.V.
Size
42.4 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Gambling and Contests
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© Woolthuiswerkt B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like