iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Tuffkort by Tuff Ledarskapsträning, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Tuffkort

By Tuff Ledarskapsträning

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Det här är tuffa kort. Kort med frågor som inspirerar till annat än ytlig konversation, som gör de mest stela middagsbjudningar eller möten personliga och angelägna. En kortlek som bidrar till att människor pratar med varandra … på riktigt.

Tuffkorten innehåller tankeväckande, utmanande och, för några av oss, farliga frågor.

Hur man gör?
Olika kort och frågor är avsedda för olika tillfällen. Här finns Allmänna som man använder närhelst en grupp människor kommer samman, t.ex. på en middag, och man tycker att det skulle vara spännande att prata om något annat än det vanliga. Nuläge använder man när man är en grupp som kanske träffas då och då och som vill stämma av hur läget är just nu. Nyår, till sist, är ett tillfälle att avsluta och sammanfatta det år som varit.

Det finns många sätt att använda korten. Ett är att låta slumpen avgöra vilket kort som skall besvaras. Ett annat är att välja kort åt varandra.

Några röster om Tuffkort:
Jag har haft fantastiskt givande samtal med mina närmsta med utgångspunkt i Tuff-korten. - Man utmanas att säga saker som vi annars kan ha svårt att uttrycka, och inte sällan är det positiva saker det handlar om. Senast med min syster. - En stark upplevelse för oss båda! Tack! ...Och även vi inväntar nästa version med nya frågor!
Mvh, Thekla

Vi tog fram tuffkorten på stora släktträffen. Det blev jättebra, barnen var med och vi hade väldigt trevligt. Sen valde alla att svara på frågorna så "tufft" de själva ville. Förhoppningsvis blir de lite tuffare nästa gång!
Hej från Louise

Hej!
Vi använde korten på vår kick-off i förra veckan. Förut så brukade vi tänka att vi var en ganska väl sammansvetsad grupp av säljare. Efter en kväll med kortleken så har det skapat en otroligt mycket större förståelse för våra olika personligheter och bakgrund. En fantastiskt bra kväll och övning!
hälsar, Harry, säljchef

Använde korten i lördags när vi hade gäster och det som var så kul var att barnen var med och sa saker som vi aldrig hade trott. Det är bara vi vuxna som fått för oss att de inte skulle kunna svara på seriösa frågor som tar dem på allvar.
Himla kul!
hälsar, Anders

Hej.
Ville bara berätta att jag och min man bläddrade igenom korten och insåg att vi inte har några vänner som vi skulle kunna använda Tuffkorten på!?
Mvh, Birgitta

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
Tuffkort
View in iTunes
  • £0.99
  • Category: Entertainment
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 1.8 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 4.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More iPhone Apps by Tuff Ledarskapsträning