iPhone Screenshots

Description

Upp ur Stockholm är appen som underlättar din resa i Stockholms tunnelbana.

Applikationen innehåller information om respektive station och dess uppgångar vilket gör att du redan innan resan kan ta reda på om du ska sitta långt fram eller långt bak i tåget. Detta för att så snabbt och smidigt som möjligt komma till rätt uppgång på perrongen.

Med information kring varje uppgång förenklar du din resa och slipper irra omkring för att komma dit du ska. Oavsett om du är en van tunnelbaneåkare eller om du är på en kortare visit i Stockholm kommer du förr eller senare befinna dig i en situation där ”Upp ur Stockholm” är till din hjälp.

Appen visar även alla tunnelbanestationer på en karta så du enkelt hittar dit. Du får även tillgång till kartor över alla separata tunnelbanelinjer så att du snabbt och enkelt kan navigera dig i tunnelbanan.

Har du hittat någon felaktig information i appen? Kontakta gärna Approdites angående detta.

What's New

Version 1.1.0

I denna uppdatering har mindre buggar fixats och korrigeringar i designen har gjorts för att appen ska bli smidigare att använda. En linjekarta som visar hela tunnelbanenätet har lagts till. Funktionen i "Karta" har förbättrats och förtydligats så att man enkelt ska kunna se vilja färger som finns för olika stationer, samt klicka för att kunna se vilka uppgångar som finns för respektive station.

v 1.1.0

# Fixat mindre buggar
# Korrigeringar i designen
# Linjekarta
# Funktionen i "Karta" förbättrats

v 1.0.1

#Uppdatering av data

Information

Seller
Approdites AB
Size
3.9 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Swedish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2012 Approdites AB
Price
£0.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like