iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Cabaret elèctric by cabaretelectric@icat.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Cabaret elèctric

By cabaretelectric@icat.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Un cabaret sempre s'ha considerat un espai nocturn i acollidor on és tan important el que passa a l'escenari com la gent que seu entre les taules. Al "Cabaret elèctric" d'iCat.cat, hem decidit fer-nos fans dels nostres oients, i per això fem un programa dirigit a totes aquelles persones que comencen a llegir els diaris pel final, per a aquells que escolten música a totes hores i per als qui viatgen per anar de museus. En resum, per a aquells que consideren la cultura com una manera d'entendre el món. Convidem músics, escriptors, artistes del moment, perquè presentin els seus treballs abans que en cap altra banda, per gaudir cada nit d'un cartell de luxe. El "Cabaret elèctric" està dedicat a oients amb curiositat i el presenta cada nit una dona tan curiosa com els seus oients, Montse Virgili. El "Cabaret elèctric" està equipat amb les últimes tecnologies perquè els oients vegin què passa a l'escenari; i el Facebook del programa, que cada dia té més amics. Us esperem cada nit, de dilluns a dijous, de les 21 hores fins a les 22.

Cabaret elèctric
View In iTunes
  • Free
  • Category: Society & Culture
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.