iPhone 螢幕截圖

簡介

Ne kemi dëshmuar që dimë të lexojmë dhe kuptojmë mendimet e dëgjuesve tanë. Radios në vend i kemi dhënë një emër, duke bërë historinë me një ekip me dy studio të ndryshme në Pejë dhe Prishtinë.

RD është vlersuar, votuar dhe cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si radio më popullore/më e dëgjuar në 11 vjetët e fundit në Kosovë.

Miq, dëgjues, ju faleminderit që ekzistoni.

Ne jemi gjithmonë ON AIR.

Me zemër,
RADIO DUKAGJINI

新內容

版本 2.0

- Dizajn i ri në gjithë aplikacionin
- Përmirësim i performancës

資料

銷售商
APPSIX SH.P.K.
大小
37.8 MB
類別
音樂
相容性

需要 iOS 9.0 或以上版本。與 iPhone、iPad 及 iPod touch 相容。

語言

英文

年齡
分級為 4+
Copyright
© APPSIX LLC
價格
免費

支援

  • 家人共享

    啟用「家人共享」,即可讓最多六名家庭成員使用此 App。

更多此開發者的出品