Jepretan Layar

Deskripsi

Dengan Rapidfy, anda kini boleh mencari Bantuan daripada Pembekal Perkhidmatan tempatan anda, perniagaan atau Pembekal dengan satu klik butang, di mana-mana, bila-bila masa, dan mendapatkan pembekal ini untuk memberikan sebut harga serta-merta melalui chat. Rapidfy mengambil "Permintaan" anda dan menghantar sebagai mesej peluang untuk banyak pembekal yang berkaitan pada satu masa, manakala hanya pembekal yang berminat untuk membantu anda akan menghubungi anda, menjimatkan masa anda mencari dan menapis. Anda tidak lagi perlu mencari melalui laman laman web, laman kuning atau membuat banyak panggilan; sementara anda boleh terus mendapatkan sebut harga yang terbaik daripada pembekal perkhidmatan yang dipercayai dengan sistem chat peribadi kami. Anda juga boleh melihat penilaian dan ulasan yang ditinggalkan oleh rakan-rakan dan mendapatkan pembekal terbaik yang disyorkan yang disahkan dengan Facebook, google +, twitter, pendaftaran perniagaan dan pengenalan (pasport, kad pengenalan, sosial).

Satu contoh bagaimana pengguna lain menggunakan Rapidfy; Jika anda menjalankan Airbnb sebagai tuan rumah, kini anda boleh mencari pembersih, dobi, kontraktor, atau pengumpul kunci anda melalui Rapidfy, anda juga boleh mengesyorkan pelancongan anda untuk menggunakan Rapidfy untuk mencari Agent Pelancongan untuk mendapatkan mereka tiket bas, udara atau kereta api atau dapatkan pemandu pelancong separuh masa untuk mereka melancong di sekitar kawasan anda.

Jika anda mempunyai masa dan pakar dalam apa-apa skil, anda juga boleh menawarkan diri sebagai pembekal Perkhidmatan atau untuk menjual produk anda melalui Rapidfy.

---- Perlukan bantuan? Rapidfy ia! ----
Memperkenalkan Pakar
Beritahu kami apa yang anda perlukan, dan Rapify akan menghubungkan pembekal dengan kemahiran yang tepat dengan anda serta-merta. Apa yang perlu anda lakukan adalah duduk, berehat dan menunggu jawapan untuk datang. Tidak perlu untuk mencapai bahawa buku Yellow Pages atau menyakiti diri anda pada paku tekan itu lagi! Anda boleh mendapatkan bantuan untuk segala-galanya seperti Handyman, Menghantar, Nanny, Jurugambar, Jurulatih, Tutor, Cleaners untuk membersihkan harta anda, Juruelektrik, Tunda, Florist, Mekanik, Make Up Artist, Pemandu Pelancong, Pemandu, Perancang Perkahwinan, Designer, Gardener, Air perkhidmatan udara, tukang kunci, Pembantu, Admin. Kami dapat ke halaman pembekal perkhidmatan, penyelenggaraan wira, penasihat kewangan untuk sesiapa sahaja di mana sahaja.

Bandingkan sebut harga
Serta-merta mendapatkan sebut harga dengan berbual dengan pembekal perkhidmatan yang berminat. Setiap sebut harga termasuk harga anggaran, perincian apa yang termasuk dalam tawaran itu, kajian pelanggan sebelumnya dan penilaian, dan profil.

Mengupah orang yang tepat
Apabila anda sedia, upah orang yang tepat pada harga yang tepat untuk anda untuk pergi mendapatkan perkara yang anda lakukan dan kaodim untuk anda.

---- Mempunyai perniagaan? Rapidfy ia! ----

Mengembangkan perniagaan anda
Rapidfy membantu pelanggan berhampiran yang memerlukan anda untuk mencari anda dengan segera, walaupun mereka tidak tahu tentang anda dengan cepat memberikan pekerjaan kepada anda.

Mempunyai masa dan kemahiran?
Menawarkan perkhidmatan anda secara separuh masa, tiada bata dan kedai manusia yang diperlukan, hanya Rapify dan menjadi servishero, tasker, penolong, tuan untuk memberikan bantuan dan mendapat ganjaran sebagai balasan dalam apa-apa dari tuisyen kepada bayi duduk atau untuk menetapkan seseorang yang komputer rosak
Beberapa contoh perkhidmatan yang anda boleh disediakan termasuk paip, Pembersihan, Handymen, Tutor, Personal Training, Fotografi, Perkhidmatan Makeup, perkhidmatan dan lain lain lagi.

Kami kini mempunyai lebih daripada 50,000 pembekal dalam pangkalan data kami di Malaysia, Singapura dan Australia, anda dialu-alukan untuk memulakan perniagaan anda dengan Rapidfy di kawasan anda sekarang.

Yang Baru

Versi 3.5.8

-Bug Fix
-General Improvement

Informasi

Penyedia
Forwen Sdn Bhd
Ukuran
42 MB
Kategori
Bisnis
Kompatibilitas
Memerlukan iOS 8.0 atau versi lebih baru. Kompatibel dengan iPhone, iPad, dan iPod touch.
Bahasa
Bahasa Indonesia, Arab, Bahasa Melayu, Belanda, Bokmål Norsk, Cheska (Republik Cheska), Cina Sederhana, Cina Tradisional, Dansk (Denmark), Ibrani, Inggris, Italia, Jepang, Jerman, Katalan, Korea, Magyar (Hungaria), Polski (Polandia), Portugis, Prancis, Rumania, Rusia, Slovak (Slovakia), Spanyol, Suomi (Finlandia), Swensk (Swedia), Thai, Turki, Ukraina, Vietnam, Yunani
Batas Usia
Berperingkat 4+
Hak Cipta
© Rapidfy
Harga
Gratis

Mendukung

  • Keluarga Berbagi

    App ini dapat digunakan hingga enam anggota keluarga dengan mengaktifkan fitur Keluarga Berbagi.

Lainnya oleh Pengembang Ini