iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Hartveilig Wonen by Connexxion, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Hartveilig Wonen

By Connexxion

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

Hartveilig Wonen heeft een belangrijke stap in de burgerhulpverlening
gezet: het lanceren van de Hartveilig Wonen App. De App werd aangeboden aan de heer Stam, directeur Nederlandse Hartstichting, en de heer Koster die als cardioloog verbonden is aan het AMC. Beide heren zijn betrokken bij verschillende onderzoeken op gebied van AED-inzet en de cruciale 6 minuten zone. Zij zijn zeer te spreken over burgerhulpverlening zoals Hartveilig Wonen. Door de beschikbaarheid van de App kunnen vrijwilligers op veel meer plaatsen dan hun woon- en werkomgeving opgeroepen worden. De GPS van de App geeft de exacte huidige locatie van de vrijwilliger aan. Hartveilig Wonen maakt hier zo nodig gebruik van. Zo kan ze een grotere groep vrijwilligers bereiken tijdens een calamiteit. De kans op een tijdige reanimatie wordt hierdoor dus vergroot!

Hoe werkt de App?
Indien de vrijwilliger 'beschikbaar' is kan hij worden gealarmeerd voor een reanimatie in een gebied van 0 tot 1000 meter rondom de calamiteit. Het aantal vrijwilligers wat kan worden opgeroepen rondom de calamiteit is afhankelijk van de beschikbaarheid. Bij een oproep ontvangt de vrijwilliger een bericht met een herkenbaar geluid op de smartphone. Het systeem bepaalt of de vrijwilliger een AED op moet gaan halen of dat er opgeroepen wordt direct naar het slachtoffer te gaan voor reanimatie. Wanneer de vrijwilliger beschikbaar is, moet de vrijwilliger de oproep met een bericht beantwoorden.
Zo wordt bijgehouden hoeveel vrijwilligers naar de calamiteit vertrekken.
Bij voldoende aanmeldingen krijgen de vrijwilligers die zich daarna nog aanmelden een bericht dat er al voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn. Zo wordt voorkomen dat er teveel vrijwilligers ter plaatse komen. De beschikbare vrijwilliger krijgt via de smartphone de exacte locatie van de calamiteit of de locatie van de AED door. Wanneer een AED opgehaald moet worden, wordt er een pincode afgegeven waarmee de AED-kast geopend kan worden. In sommige gemeenten kan het zijn dat de kast automatisch wordt geopend. Doordat de App ook een routebeschrijving levert, kan ook in onbekend gebied altijd de weg gevonden worden.

What's New in Version 3.01

Bijgewerkte screenshots voor iPad

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
Hartveilig Wonen
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Medical
  • Updated:
  • Version: 3.01
  • Size: 6.8 MB
  • Languages: English, Dutch, German
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More Apps by Connexxion