iTunes

Apertura di iTunes Store.Se iTunes non si apre, fai clic sull'icona dell'applicazione iTunes nel Dock o sul desktop di Windows.Progress Indicator
Apertura di iBooks Store in corsoSe iBooks non si apre, clicca sull'app iBooks nel Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

Non abbiamo trovato iTunes sul tuo computer. Per scaricare l'app gratuita Aamuposti (Hyvinkää) di ePaper Finland Oy, installa iTunes adesso.

Hai già iTunes? Fai clic su Anche io ho iTunes! per aprirlo.

I Have iTunes Download gratuito
iTunes per Mac+PC

Aamuposti (Hyvinkää)

di ePaper Finland Oy

Apri iTunes per acquistare e scaricare le app.

Descrizione

Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikallisten ihmisten arjessa: kertoa paikalliset uutiset ensimmäisenä sekä synnyttää keskustelua ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Aamuposti on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kustantama lehti.

Lataa Aamuposti-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Aamupostista.

Aamupostin iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Aamuposti-sovellus on sinulle ilmainen.

- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Aamuposti-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikallisest uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Aamupostin iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Aamuposti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Aamupostin näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Aamupostin sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Aamuposti: Aamupostin iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu


Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.aamuposti.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu
- Aamupostin klubi
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

Novità nella versione 1.7.3

* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman

Istantanee

Istantanea iPhone 1
Istantanea iPad 1
Aamuposti (Hyvinkää)
Vedi in iTunes
Quest'app è progettata per iPhone e iPad
  • Gratuiti
  • Categoria: News
  • Aggiornato:
  • Versione: 1.7.3
  • Dimensioni: 4.5 MB
  • Lingue: Finlandese, Inglese, Svedese
  • Sviluppatore:
Vietato ai minori di 17 anni.
  • Accesso web senza restrizioni

Compatibilità: Richiede iOS 5.1.1 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.

Valutazione dei clienti

Non abbiamo ricevuto abbastanza valutazioni per visualizzare una media per la versione attuale di questo(a) applicazione.