Istantanee

Descrizione

Met de Gent App van CityInformation blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw stad! Lees het laatste nieuws, bekijk de lokale evenementen, beluister de radio, check het lokale weer en lees alles over jouw favoriete sportclub. De Gent App biedt je tevens een up-to-date agenda en je vindt er ook de actuele vacatures. Avondje uit? Bekijk het bioscoop- en theateroverzicht en reserveer binnen drie clicks jouw ticket! Reserveer daarna ook direct een tafeltje in een van jouw favoriete restaurants.

Vind tevens in een handomdraai de snelste ov-route van en naar je bestemming. Shoppen? Met het overzicht van de lokale winkels ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en vind je ook de beste deals direct in de App.Dus, wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in jouw stad? Download dan nu de Gent App!Benieuwd naar andere steden? Check ook de andere CityApps van CityInformation.

Novità

Versione 5.10

Enkele bugfixes om je CityInformation App nog beter te maken!

Informazioni

Venditore
DigitalTown, Inc
Dimensione
19.6 MB
Categoria
News
Compatibilità
Richiede iOS 7.0 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.
Lingue
Italiano, Cinese Semplificato, Cinese Tradizionale, Danese, Francese, Inglese, Olandese, Polacco, Portoghese, Rumeno, Russo, Spagnolo, Svedese, Tedesco
Età
Vietato ai minori di 17 anni.
Accesso web senza restrizioni
Copyright
© CityInformation 2017
Prezzo
Gratis

Supporto

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Altre app di questo sviluppatore

Ti potrebbe piacere