Istantanee iPhone

Descrizione

La nostra història, la més propera en el temps i en l’espai, al teu abast, a la teva butxaca. Personatges, fets, imatges, esdeveniments, dates... de l’època contemporània perquè el totxo de la història te’l prenguis en píndoles de petites històries a la teva mida.

Des del Sexenni Democràtic, al 1868, passant per la Restauració i la seva crisi posterior, continuant amb la II República i la Generalitat republicana, estroncades per la Guerra Civil, que desemboca en una llarga ‘quaresma’ franquista que, a través de la Transició, farà una metamorfosi en un règim democràtic que es consolida amb l’ingrés d’Espanya a l’aleshores CEE, el 1986.

No deixem de banda els fils populars que han mogut Catalunya al llarg dels segles XIX i XX, és a dir, el catalanisme i l’obrerisme, que tenen sengles apartats dedicats. Ni tampoc, els aspectes més pròpiament econòmics, com ara la industrialització i els canvis que va comportar.

Aplicació molt apropiada per a estudiants d’Història de 2n de Batx, especialment, si pertanyeu al grup que farà història a selectivitat, segur que consolidaràs i entrenaràs les teves neurones de cara al gran repte: les PAU.

Per a l’alumnat de 4t d’ESO també us pot ser de molta utilitat, tant per ampliar coneixements com per omplir les llacunes que sempre ens queden, quan hi ha tantes coses per aprendre...

I per tothom que senti curiositat per la seva història, us resultarà una manera agradable d’aprendre-la, amb aquesta mena de ‘Trivial’ de 640 preguntes de diferents nivells i tipologies, que, de ben segur, cobriran l’essencial d’una cultura general històrica a la que hi accedireu fàcilment.

Proveu-la i, sense adonar-vos, fareu història!!!

Novità

Versione 1.0.251

- Es pot jugar a qualsevol tema sense completar els altres.
- iOS7

Informazioni

Venditore
Jose Antonio Gabriel Massana
*WEA.AppPages.Size*
28.9 MB
Categoria
Istruzione
Compatibilità
Richiede iOS 7.0 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.
Lingue
Inglese
Età
Classificazione: 4+
Copyright
© 2013 Marcel·lí Valdés i Gabriel Massana
Prezzo
Gratis

Supporto

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Altre app di questo sviluppatore

Ti potrebbe piacere