iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app F.C. De Kampioenen by VRT, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

F.C. De Kampioenen

By VRT

Open iTunes to buy and download apps.

Description

*** Alle 21 reeksen zijn nu beschikbaar in de app ***
** Geoptimaliseerd voor iPhone 5 **

DE PLEZANTSTE APP VAN HET LAND IS ER!
Met de app van F.C. De Kampioenen kan je alle afleveringen van Vlaanderens meest sympathieke voetbalploeg herbekijken waar en wanneer je wil. Bovendien is de allereerste, en inmiddels legendarisch, aflevering gratis beschikbaar in de app. Volgende afleveringen zijn eenvoudig aan te kopen in de app en kunnen onbeperkt in de tijd herbekeken worden, zowel via wifi als lokaal. Ook op plaatsen waar geen wifi is, blijft het dus mogelijk om de avonturen van Marcske, Boma & co te herbeleven.

ALLES VAN FC DE KAMPIOENEN EN TAL VAN EXTRA'S!
Alle afleveringen zijn voorzien van afzonderlijke foto’s, beschrijvingen en diverse weetjes. Zo vind je er ook foto’s van alle afzonderlijke afleveringen, beschrijvingen en weetjes per aflevering. Kortom, de ideale encyclopedie van FC De Kampioenen. Bij lancering zijn alle afleveringen van reeks 1 tot en met reeks 7 beschikbaar, de volgende reeksen worden dit voorjaar nog toegevoegd, zodat nog voor de zomer alle 21 reeksen van FC De Kampioenen beschikbaar zijn. Bovendien wordt de app ook geregeld voorzien van gratis exclusieve extra’s. Een terugblik op de swingende meidengroep The Championettes, de laatste lachopname van de allerlaatste aflevering, een exclusieve hommage aan 21 jaar F.C. De Kampioenen en een rondleiding doorheen de succesvolle expo van F.C. De Kampioenen,… het zit er allemaal in! De extra’s worden regelmatig opgefrist en aangevuld, zodat er geregeld wat nieuws in de app van FC De Kampioenen te ontdekken valt.

PRAKTISCH
* Als je online bent kan je de afleveringen onmiddellijk bekijken (‘streamen’). Of je kan ze eerst downloaden alvorens te bekijken; dan krijg je niet alleen een betere kwaliteit van video, maar dan kan je ze ook bekijken zonder internetverbinding.
* Heb je meerdere iOS-toestellen, dan kan je de aankopen zelfs overzetten op je andere iPad, iPhone of iPod Touch. Zorg dat je ingelogd bent met hetzelfde iTunes-account waarmee je de aflevering hebt aangekocht, ga naar ‘Mijn Video’s” en tap op ‘aankopen ophalen’.

What's New in Version 1.6

v1.6 is geoptimaliseerd voor het 4-inch retina scherm van de nieuwe iPhone 5 en de nieuwe iPod Touch (5de generatie): de FCDK app gebruikt nu het volledige scherm.

v1.6 is ook geoptimaliseerd voor iOS6 - o.a. het delen via Facebook gebeurt nu via het in iOS ingegeven account.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
F.C. De Kampioenen
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Entertainment
  • Updated:
  • Version: 1.6
  • Size: 65.0 MB
  • Language: Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.