スクリーンショット

説明

En stor rysk ordbok – för dig som vill ha det största och bästa.

Norstedts stora ryska ordbok är den största ryska ordboken till och från svenska på marknaden med sina 144 000 ord och fraser. Ordboken innehåller moderna, allmänspråkliga ord och fraser men även ord från en mängd fackområden. Norstedts stora ryska ordbok vänder sig till alla som privat, i sitt arbete eller i sina studier behöver en modern och omfattande ordbok.

Appen fungerar offline, vilket innebär att du inte behöver vara uppkopplad mot Internet när du väl har installerat den. Smidigt och tryggt när du rör dig internationellt!

I den svensk-ryska delen har svenska substantiv, verb och adjektiv uppgift om böjning som hjälp för icke-svenska användare.

Som ett mycket användbart komplement finns även en parlör med fraser för olika situationer, t.ex. när man vill tacka eller befinner sig på en restaurang.

En digital karta gör det lätt att orientera sig.

Vill du testa dina kunskaper i ryska och utöka ditt ordförråd? Då använder du den quiz som följer med, med ordtest både från svenska till ryska och från ryska till svenska.

Norstedts stora ryska ordbok är utarbetad av Sveriges ledande ordboksförlag. Norstedts publicerar tryckta ordböcker, digitala ordböcker på ord.se samt appar för mobil och surfplatta. Förlaget förenar traditionellt lexikografiskt kunnande med långt utvecklad kompetens inom modern språkteknologi.

新機能

バージョン 1.1.10

- Löser ett kraschproblem på iPad med iOS 9

情報

販売元
NE Nationalencyklopedin AB
サイズ
70.9MB
互換性
iOS 7.1以降。iPhone、iPad、およびiPod touchに対応。
言語
スウェーデン語
年齢
4+ 対象年齢
Copyright
© Norstedts Förlagsgrupp AB
価格
¥3,600

サポート

  • ファミリー共有

    ファミリー共有を有効にすると、最大6人のファミリーメンバーがこのAppを使用できます。

このデベロッパのその他のApp

他のおすすめ