iTunes

iTunes Store を開いています。iTunes が開かない場合は、Dock または Windows デスクトップで iTunes アイコンをクリックしてください。Progress Indicator
iBooks Store を開いています。iBooks が開かない場合は、Dock の iBooks App をクリックしてください。Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

お使いのコンピュータで iTunes が見つかりません。 Barsys AS による無料 App Smartline をダウンロードするには、iTunes を入手してください。

すでに iTunes をお持ちの方は、「すでに iTunes を持っている」をクリックして iTunes を開いてください。

I Have iTunes 無料ダウンロード

Smartline

デベロッパ:Barsys AS

この App は、iOS デバイス用の App Store でのみ入手可能です。

説明

Våre systemer har en unik posisjon i det norske markedet for innomhus avløpsrørsystemer. Siden tidlig 80-tall har vi vært markedslederen. Dette har forskjellige årsaker, men forhold som sterk fokus på produktutvikling, brukervennlige systemer, høy kvalitet, lang levetid og riktig pris har hele tiden vært kriterier som er tillagt stor vekt. I tillegg er våre produkter meget tilgjengelige med forhandlere spredt over hele landet.
Smartline er et innomhus avløpsrørsystem først og fremst ment for montasje innvendig i bygninger. Det være seg alle kategorier av bolighus, kontorlokaler, idrettshaller, fabrikkbygninger og skip. Systemene er godkjente til alle disse formål, der avløpene stort sett begrenser seg til utslipp av vanlig spillvann. I mer "problemfylte" avløp, der det kan være en kombinasjon av høy temperatur og større konsentrasjoner av visse kjemikalier, er vårt avløpsmateriale fortsatt det beste som i dag finnes på markedet. Likevel skal man ikke ukritisk bruke plastrør til slike formål uten først å ha kontaktet sin forhandler eller Pipelife direkte.
Ved å lansere vår egen Smartline App ønsker vi å tenke framtidsrettet ved å tilrettelegge informasjon om våre produkter på flest mulig plattformer. Via appen får du tilgang til vårt produktspekter, nyttige tips om montering, tilgang til nyheter og mye annet. Vær en framtidsrettet rørlegger du også, og ha tilgang til informasjonen du trenger rett på mobilen.

バージョン 7.1.0 の新機能

Bugfix

スクリーンショット

iPhone スクリーンショット 1
iPhone スクリーンショット 2
iPhone スクリーンショット 3
iPad スクリーンショット 1
iPad スクリーンショット 2
iPad スクリーンショット 3
Smartline
iTunes で見る
この App は iPhone、iPad の両方に対応しています。
  • 無料
  • カテゴリ: ビジネス
  • 更新:
  • バージョン: 7.1.0
  • サイズ : 15.4 MB
  • 言語: ノルウェー語ニーノシュク、英語
  • 販売元:

互換性: iOS 7.0 以降。iPhone、iPad、および iPod touch に対応。

カスタマー評価

このアプリケーションは、概要を表示するには評価件数が不十分です。