iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Alingsås Tidning by Pixits, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Alingsås Tidning

By Pixits

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Alingsås Tidnings nyhets- och debattapp ger dig snabbt och enkelt de senaste lokala nyheterna och insändarna i mobilen, snyggt presenterade i händelseföljd. AT är ledande tidning i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner.

Appen innehåller också Kultur&Nöje, Krönikor, Sportblogg, match- och resultatservicen Sport idag samt läsarnas kommentarer till både nyhetsartiklar, insändare och bloggar. Det går att kommentera direkt i appen. Notiser har en egen avdelning, I korthet. Man kan även läsa Alingsås Tidning i elektroniskt format som e-Tidning genom appen.

Appen fungerar i iOS7 och uppåt, för enheter med äldre operativ hänvisar till vår responsiva hemsida www.alingsastidning.se. Appen stöjder push-notiser, för att användaren ska kunna få tips om nyheter eller erbjudanden.

Funktionerna Tipsa på Facebook och Tipsa via e-post gör det lätt att dela med sig av AT:s nyheter. Texten i artiklarna går naturligtvis att förstora.

Appen utvecklas kontinuerligt för att skapa en så bra upplevelse för läsaren som möjligt. Mejla till mobil@alingtid.se om du har frågor eller synpunkter.

What's New in Version 2.1

Appen fungerar nu i liggande läge både på iPhone och på iPad. Detta gör att bilder blir större samt att det är lättare att läsa e-Tidningen. Om du inte tycker om detta så kan du välja att slå på roteringslåset på din enhet.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
Alingsås Tidning
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 2.1
  • Size: 11.1 MB
  • Languages: English, Swedish
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.