iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to CCCB I+C+i by Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

CCCB I+C+i

By Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Investigació, desenvolupament i innovació són termes d'ús comú en els àmbits científics o empresarials. I+C+i és un cicle que des de 2007 aborda la integració d'aquests conceptes en l'àmbit de la cultura, reflexionant sobre qüestions clau: Quins són els formats culturals en crisi? Com es generen nous públics? Quins són els temes que l'àmbit cultural encara no ha assumit? Cal crear departaments d'I+D en les institucions culturals? Durant el 2007 i el 2008 artistes, comissaris, dissenyadors, tecnòlegs, científics, periodistes, arquitectes, historiadors, directors d'escena, teòrics de l'art i programadors han participat en el cicle; persones lligades a projectes innovadors o pioners que han presentat els seus projectes i els seus coneixements a un públic sempre convidat al diàleg. Durant el 2009 I+C+i ha comptat amb l'experiència de nous convidats i públics, amb l'objectiu d'aprofundir en dilemes sorgits de la praxi cultural i dels processos de canvi a què estan sotmesos les institucions culturals i els agents tradicionals de transmissió del coneixement. Aquest any I+C+i, finestra visible del CCCB Lab (www.cccb.org/lab), fa un salt endavant: experimentarà amb nous formats, oferirà sessions més pràctiques i aprofundirà en els temes que han articulat el cicle des de la seva creació. Aquest blog és un repositori del cicle des de la seva creació i un espai per a continuar els debats que es plantegen en les sessions presencials. Aquí compartirem tota la informació i enllaços i obrim un espai per al debat que s'allarga tot el mes posterior a la sessió presencial. I+C+i reconeix en les eines 2.0 un potencial que va més enllà de la comunicació, una actitud que pot transformar processos interns i la relació amb el públic. Totes les suggerències són benvingudes! (ici@cccb.org)

CCCB I+C+i
View In iTunes
  • Free
  • Category: Philosophy
  • Language: Spanish

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.