iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Hip & Hot Magazine by Kidzovoort, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Hip & Hot Magazine

By Kidzovoort

Open iTunes to buy and download apps.

Description

DEZE MAAND KUN JE HET MAGAZINE GRATIS DOWNLOADEN, WE HEBBEN WAT TE VIEREN.

Wie de app voor de eerste keer download, krijgt GRATIS het nieuwste betaalde magazine.

Hip & Hot magazine, met de nieuwste trends voor mannen, vrouwen en kinderen. Hip & Hot spot de trends op het gebied van mode, lifestyle, culinair, wijn, gadgets, apps, beauty, wonen, kids en nog veel meer. Blijf op de hoogte van nieuwe producten en leuke uitstapjes met het gezin!

In het nieuwste nummer december feestmaand
- Valentijnsdag
- opbergtips
- gadgets
- pepper4love
- tegenslag mag
- wijn
- bijzondere plekjes
- uncrate
- kinderboeken
- beauty
- diverse columns
- Pinterest
en nog veel meer!

Abonnement informatie

Als niet-abonnee is het mogelijk om in de app losse nummers te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de app een abonnement te nemen. De kosten hiervan zijn € 8,99 per 6 maanden of € 16,99 voor één heel jaar. Dit abonnement wordt beheerd en afgerekend via iTunes en automatisch verlengd tenzij het 24 uur voor het aflopen van de huidige periode wordt opgezegd.

Nadat u een abonnement aangeschaft heeft kunt u het beheren en opzeggen in uw Account Instellingen. Ga daarvoor naar uw algemene iPad Instellingen app en klik op iTunes en App Stores. Klik daarna op uw Apple ID en in het pop-up menu op Toon Apple ID. Log in met uw wachtwoord en daarna ziet u al uw abonnementen en kunt u deze beheren. Het opzeggen van het een lopend abonnement tijdens de abonnementsperiode is niet mogelijk.

---------------------

www.applespot.nl
Aan de app is duidelijk te zien dat er erg veel tijd is gestoken in het ontwikkelen van de app. De app werkt geweldig, de foto’s zijn van een zeer hoge kwaliteit, het navigeren is zo eenvoudig als het maar kan en de app biedt voor iedereen interessante rubrieken.

www.ipadclub.nl
Veel bladen die de overstap maken naar de iPad, ademenen de stijl van hun papieren peetvader nog, hier en daar aangevuld met multimedia die je aan kan klikken. Hip & Hot Magazine is van originele een weblog en kon dus met een schone lei beginnen aan de opmaak en indeling van een blad. Het resultaat mag er zijn. Ook als thema’s als ‘de hipheid van de polkadot’ je niet aanstaan, is het alsnog een aanrader om het blad eens te bekijken. Al is het maar om te zien hoe leuk, frivool en goed een Nederlands iPad-magazine eruit kan zien.

www.ereaders.nl
De app ziet er mooi uit en is goed gevuld. Je bladert door het tijdschrift door horizontaal te swipen en als een artikel uit meerdere pagina’s bestaat swipe je verticaal door het artikel. De artikelen bevatten foto’s, video’s en veel linkjes zoals ‘wijn weetje’ of ‘klik meer’ waar je op kunt klikken voor meer informatie. Veel van de producten die worden getoond kan je direct online bestellen.

www.digimind.nl
Na het downloaden van het magazine, wat trouwens gelijk het enige minpunt is (meer dan 200 mb) werd ik erg enthousiast. Het magazine is de 200 mb namelijk meer dan waard. Je krijgt er een magazine voor wat volledig is aangepast aan de iPad. Je kan zowat op alles wat je ziet klikken voor meer informatie. Bijvoorbeeld info over de schrijver van het artikel, waar je de gadget kan bestellen en hoe duur het kleding stuk op de foto is. Dit alles is heel hip weer gegeven, met scrol menu’s, krasvlakjes en verborgen teksten. Men legt in het magazine trouwens prima uit hoe alles werkt. Ik heb wel wat magazines op de iPad bekeken, maar ik ben nog geen (Nederlands) magazine tegen gekomen dat zo veel gebruikt maakt van de mogelijkheden van de iPad.

What's New in Version 1.25

Bugfix voor iOS6.1 gebruikers die off-line wilde lezen.
Hotzones zijn aangepast zodat de advertentie links weer klikbaar zijn.
Wie de app voor de eerste keer download, krijgt GRATIS het nieuwste betaalde magazine.

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Hip & Hot Magazine
View In iTunes
  • Free
  • Category: Lifestyle
  • Updated:
  • Version: 1.25
  • Size: 5.8 MB
  • Languages: English, Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

0 0 0 We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.