iPhone Screenshots

Description

El districte de la innovació

22@Barcelona ofereix més d’una hora d’àudio sobre l'últim gran projecte urbanístic que s'ha dut a terme a Barcelona. El recorregut es desenvolupa dins d'un històric barri industrial transformat en un espai de qualitat urbana i mediambiental, on s'hi desenvolupen activitats vinculades al coneixement i a la innovació. Feu la visita al vostre ritme, acompanyat pel Jordi, un arquitecte i interiorista barceloní que us ajudarà a conèixer el districte de la innovació.

Cada capítol correspon a un edifici, recinte o zona del barri, exponent d'algun dels tres ambits que promou el projecte 22@: Patrimoni historico-artístic i innovacio urbana, Innovació tecnològica i empresarial i Espais públics i culturals.

Tot això acompanyat amb músiques i efectes de so, la versió de text, prop de cent cinquanta imatges dels llocs a visitar, informació pràctica sobre l’accés als edificis i els horaris, i geolocalització. A més 22@Barcelona ofereix la possibilitat d’utilizar l’audioguia amb connexió a Internet i sense.

Si voleu conèixer un nou model de ciutat, aquesta és una app imprescindible!

What's New

Version 1.3.3

Ara gratis!!

Actualització de l’app amb la incorporació d’un nou capítol sobre la Torre de les Aigües. Aquest edifici, vestigi de l’activitat industrial del barri, s’ha restaurat completament i actualment està obert al públic per visitar l’interior.

Information

Seller
Turisme de Barcelona
Size
126.9 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Turisme de Barcelona
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like