Screenshots

Description

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra et af Danmarks mest populære og inspirerende opskriftssites karolineskøkken.dk. Her finder du tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.


I APP’EN FINDER DU:

• Over 4900 unikke madopskrifter
• Inspiration opdelt i temaer samt efter sæsonens råvarer
• Smart indkøbsliste
• Timer-funktion på hver enkelt opskrift
• Mulighed for at gemme og hurtigt tilgå dine favoritter
• Ugentlig madplan
• Forretter, aftensmad, kager, desserter – alt sammen efter din smag


Find inspiration blandt 4900 opskrifter

Morgenmad, frokost, brunch, forret, aftensmad eller dessert? Fedtfattige, hurtige eller vegetariske opskrifter? I Karolines app er der noget for enhver smag. Søg på en bestemt ingrediens eller navnet på en opskrift, og vælg blandt de mange populære opskrifter. Du kan også finde inspiration i vores mange temaer - fx til din påskefrokost, grill-fest, julemiddag, fødselsdag, konfirmation eller nytårsmenu. Eller du kan lade dig inspirere til nye retter med de bedste af sæsonens råvarer.

Planlæg ugens indkøb direkte på din mobil

Få styr på ugens madplanlægning ved at lade dig inspirere af den ugentlige madplan eller ved at gemme dine favoritter til din personlige side. Fra både madplaner og opskrifter kan du nemt tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. Du kan selvfølgelig også nemt fjerne de ingredienser, du ikke har brug for, eller tilføje andre dagligvarer, der ikke står i opskriften. Så behøver du blot tage telefonen i hånden for at være godt rustet til at gøre ugens indkøb.

En hjælpende hånd til madlavningen

Som noget helt nyt, hjælper app'en dig nu med at finde præcis de opskrifter som du kan lide. Fortæl app'en hvad du ønsker mere eller mindre af, og så justerer den anbefalinger til baseret på dette. Så kan det ikke blive nemmere at finde den rette opskrift.

What’s New

Version 7.1.4

App'en har fået lov til at småsimre sammen med de bedste henvendelser og ideer. Derefter er den blevet krydret med nye muligheder som fx personlige anbefalinger, mest populære opskrifter og endnu flere muligheder for at blive inspireret.

Vi har taget det bedste fra den gamle App, og blandet med den nye. Vi er nu klar til at servere dig en fantastisk opskrift på nem madinspiration i hverdagen og weekenden – bon appetit.

Information

Seller
Arla foods amba.
Size
97 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Danish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Arla
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like