iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Najdi.si Zemljevid by TSmedia, d.o.o., get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Najdi.si Zemljevid

By TSmedia, d.o.o.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Mobilna aplikacija najdi.si zemljevid je brezplačna sodobna interaktivna storitev, ki omogoča iskanje po geografskih pojmih v Sloveniji ( kraji, ulice) , po organizacijah ( podjetja, društva, javna uprava,…) in po interesnih točkah ( kulturne zanimivosti, parkirišča, bankomati,….). Aplikacija vam je v pomoč tudi pri orientaciji saj lahko prikažete vašo trenutno lokacijo na zemljevidu. V primeru vklopljene lokacije se iskalni rezultati razvrstijo glede na oddaljenost od trenutne lokacije.

Aplikacija je preprosta za uporabo in hitra, odlikujeta jo velika natančnost iskanja ter kakovost in ažurnost geografskih in poslovnih informacij. Z njo je mogoče najhitreje najti najbližja oz. najbolje ocenjena podjetje (npr. restavracija v Šiški) v Sloveniji. Prek brezžične internetne povezave so vam podatki na voljo vedno in povsod – doma, v službi in na dopustu.

Aplikacija omogoča:

● Hitro iskanje ponudnikov v najbolj iskanih dejavnostih

Z dotikom na iskalno polje se prikažejo ikone za iskanje posameznih dejavnosti brez vnašanja iskalnih poizvedb.

● Bogat opis podjetij in organizacij

Podjetja in organizacije so predstavljena z osnovnimi podatki (naslov, delovni čas, opis, dejavnosti in enote podjetja), slikami, komentarji in ocenami obiskovalcev. Komentarje, ocene in slike lahko oddate tudi sami.

● Prikaz prometnih informacij

Sloj »Promet« posreduje ažurne podatke o prometnih informacijah kot so zastoji, delo na cesti, zapore, prometne nesreče in omogoča prihranek časa, ki bi ga sicer porabili za čakanje v kolonah in iskanje obvozov.

● Navadni ali satelitski pogled

Zemljevid si lahko ogledate v klasičnem ali satelitskem pogledu s cestami in oznakami krajev za lažjo orientacijo.

● Prikaz informacij o mestnem potniškem prometu in postajališčih Bicikelj

Na zemljevidu se na zadnjih štirih povečavah pokažejo avtobusne postaje mestnega potniškega prometa za mesto Ljubljana in Maribor in postajališča omrežja BicikeLJ. Pri postajališčih mestnega potniškega prometa se na kartici postajališča prikažejo tudi avtobusne linije, ki vozijo na posameznem postajališču. Postajališča mestnega potniškega prometa in izposoje BicikeLJ je mogoče najti tudi s splošnim iskanjem. Na zadnjih štirih povečavah aplikacije se prikažejo tudi parkirišča.

● Iskanje poti

Poiščete lahko tudi pot med dvema točkama v Sloveniji. Po dotiku gumba »Iskanje poti« in vpisu začetne in končne lokacije (kraja, naslova, naziva podjetij) se z gumbom »Najdi pot« izpišeta dolžina poti in čas potovanja. Na voljo je podroben, razčlenjen načrt poti, zemljevid pa prikaže pot tudi grafično (modra črta, ki vodi od začetne do končne lokacije). Pot je mogoče načrtovati za vožnjo z avtomobilom ali peš.

What's New in Version 2.0.1

-Popravljen prikaz komentarjev.
-Odprava napake pri odpiralnih časih.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Najdi.si Zemljevid
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Travel
  • Updated:
  • Version: 2.0.1
  • Size: 7.5 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.