iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app AC Horsens by AppSolute ApS, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

AC Horsens

By AppSolute ApS

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Så er det en realitet. AC Horsens’ nye app til iPhone har nu været gennem godkendelseproceduren hos Apple og er tilgængelig i App Store.

Den nye, lækre AC-app indeholder blandt andet nyheder, spillerportrætter, billeder og superligaoversigt - samt ikke mindst en oversigt over AC Horsens’ store erhvervskreds af sponsorer, så der er alle muligheder for at holde sig opdateret med sidste nyt om og fra ”De Gule”. Du kan også se filmoversigten hos AC Horsens’ samarbejdspartner MegaScope.

Den nye app giver også mulighed for at forskellige samarbejdspartnere kan lægges ind og via den vej skabe opmærksomhed i forbindelse med kampagner og/eller gode tilbud til AC-fans og sponsorer.

- Den nye app til Iphone er endnu et af de mange tiltag, vi har i støbeskeen for at skabe en større helhedsoplevelse for vores fans og tilskuere - og ikke mindst for at støtte op om den voksende fanskare til Fanklubben Den Gule Fare. Den nye AC-app har vi i samarbejde med firmaet AppSolute ApS valgt at bygge op fra bunden frem for at bruge en skabelon, som andre har valgt og den er helt i tråd med, at vi gerne vil være, hvor vores fans er, fortæller AC Horsens’ salgs- og udviklingschef Jan Lindegaard.

What's New in Version 2.9

* Fix error in Fanzone
* Many other improvements

iPhone Screenshot

iPhone Screenshot 1
AC Horsens
View In iTunes
  • Free
  • Category: Sports
  • Updated:
  • Version: 2.9
  • Size: 4.8 MB
  • Languages: English, Danish
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More iPhone Apps by AppSolute ApS