iPhone Screenshots

Description

UnitéTalk este o aplicaţie disponibilă de pe orice gadget prin intermediul căreia poţi suna orice număr de telefon fix sau mobil, din Moldova sau din altă ţară, apelurile de intrare sunt gratuite, iar apelurile de ieşire la preţ de convorbiri locale.
UnitéTalk se instalează la calculator, ce posedă un sistem de operare Windows, sau telefon mobil ce posedă un sistem de operare Android/IOS, prin introducerea unui login şi a unei parole de acces. Accesarea aplicaţiei UnitéTalk este posibilă prin intermediul unei conexiuni la internet. Conexiunea la internet poate fi asigurată de orice sursă de Internet existentă, chiar şi Wi-Fi.

Există două posibilităţi de a deveni utilizator  UniteTalk – dacă ai un abonament de la Unite (UniteTalk postpaid) şi număr virtual Unite pentru cei care nu deţin un abonament de la Unite (UniteTalk prepay).

UniteTalk prepay 
Oriunde nu te-ai afla în lume, poţi să suni de la numărul tău Unité exact cum vorbeşti când eşti în Moldova, fără cartele SIM, fără contract şi abonament lunar. Cei care te sună nici nu simt că eşti plecat, pentru că vorbesc cu tine la tarif de apel naţional. Comunici cu persoanele din reţeaua la 1 ban/minut, iar cu celelalte numere din Moldova la 99 bani/min.

UniteTalk abonament
UniteTalk abonament este disponibil pentru abonaţii Unite şi este o soluţie perfectă când eşti peste hotare. Suni acasă din contul minutelor incluse în abonament. Fara roaming.
Detalii: talk.unite.md

https://www.youtube.com/watch?v=oJur3Hf5-kU

What's New

Version 1.6

Adaptarea la iOS 10

Ratings and Reviews

Nu e rau

KaktusMD

Aplicația e OK dacă vrei sa te folosești peste hotare. Deseori se blochează, asa ca nu recomand utilizarea frecventa.

Information

Seller
Moldtelecom JSC
Size
64.8 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Russian, Simplified Chinese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Moldtelecom
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like