iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Stempli by LKXF Studios, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Stempli

By LKXF Studios

Open iTunes to buy and download apps.

Description

HELYZETJELENTÉS: A mai naptól kezdve a Stemplit ingyenesen letöltheted.

Az appot hobbiból, tanulás céljából kezdtem el fejleszteni, az eladásokból származó bevétel növelése korábban sem volt szempont. Mivel a karbantartásban mostanra, ha jól számolom, 5 éves mulasztást halmoztam fel (melynek további növekedése várható), azt hiszem úgy fair, ha a semmiért nem is kérek semmit cserébe.

----------------------------

Hallottál már az Országos Kéktúráról? Esetleg jártál is már néhány szakaszon? Neadjisten igazolófüzeted is van? Akkor a Stempli neked készült.

Murphy szerint ami elromolhat, az el is romlik, és nincs ez másképp a Kéktúrán sem. Sajnos előfordul, hogy a Kéktúra útvonalán elhelyezett pecséteknek lába kél, vagy az orrod előtt zár be a Kismackó presszó, ahol a bélyegzőt őrzik, esetleg otthon felejted a tintapárnát stb. Az ilyen esetekre a Szabályzat lehetővé teszi, hogy a teljesítést az adott helyen készült fotóval igazoljuk. A Stempli ezt a műveletet hivatott megkönnyíteni.

Az alkalmazás segítségével virtuális pecséteket készíthetsz, amelyekhez dátum, fénykép és opcionálisan megjegyzés is tartozik. Az aktuális bélyegzőhelyet az app a GPS adataiból határozza meg, de ez felülbírálható (tehát iPod Touchon is használhatod). Az eltárolt pecsétekről statisztika is készül, amivel nyomon követheted a Kéktúrán elért eredményeidet. A Stempli emellett tartalmazza a túramozgalom összes túráját és azok szakaszait az ellenőrzőpontokkal együtt, mindezt megfejelve némi praktikus információval.

---------------------------------------
ENGLISH
Stempli is an app for hikers doing the Countrywide Blue Route in Hungary.

The most known hiking route in Hungary is the Countrywide Blue Route, which crosses the entire country and measures over 1100 kms in its full extension. Those who complete the entire route are rewarded with a badge by the national Friends of Nature Association. As a proof of completion, one must collect stamps located at the ~150 checkpoints along the route or, in case they are missing, present an appropriate photo.

Stempli makes it easy for you to take and organize photos of checkpoints. It also serves as a database about the route, providing checkpoint descriptions and other useful information.

What's New in Version 1.3

iOS7 tűzoltás

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Stempli
View in iTunes
  • Free
  • Category: Travel
  • Updated:
  • Version: 1.3
  • Size: 4.4 MB
  • Languages: English, Hungarian
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.1 or later. Compatible with iPhone, iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad Wi-Fi (3rd generation), iPad Wi‑Fi + Cellular (3rd generation), iPad Wi-Fi (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12.9-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 9.7-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, iPad Wi-Fi (5th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (5th generation), 12.9-inch iPad Pro (2nd generation), 12.9-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular (2nd generation), 10.5-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPod touch (6th generation).

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More iPhone Apps by LKXF Studios