Screenshots

Description

Преку оваа апликација ќе можете да изберете карти и да ги платите со платежна картичка за сите спортски, музички, културни и секаков друг вид на настани и фестивали. Дополнително, оваа апликација, Ви овозможува брз и лесен влез на настанот со користење на бар код/ QR код кој го добивате откако успешно ќе биде извршено плаќањето за Вашите карти, за оние настани каде оваа опција е овозможена од организаторот.

Зошто е корисна оваа апликација:
· Побрзо да купите карта за настанот што го сакате, и да го изберете седиштето што го сакате.
· Нема потреба од чување на готовина или барање на продажно место за да купите карти
· Зачувување на Вашата карта на телефон, за понатамошна употреба
· Купување на карти од телефон или таблет
· Можност за ексклузивна пред-продажба на карти за специфични настани само за корисниците на мобилната апликација
· За одредени настани, нема потреба од печатење на карти и чување на дополнителна хартија

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:
· Дадените цени во апликацијата се однесуваат за една карта, во MKD, со вклучен ддв.
· Името наведено при купување на картите треба да е исто со името на личната карта на лицето кое ги подига картите!
· За настаните со висок ризик, за зголемена сигурност, задолжително е да внесете број од лична карта при купувањето а подоцна со приложување на истата да ги подигнете картите од билетара.

What's New

Version 1.1.1

Optimization & bug fixes

Information

Seller
Nextsense D.O.O.
Size
32.5 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 NextSense, Ltd.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like