iPhone Screenshots

Description

mWallet е бесплатна, безбедна и едноставна мобилна апликација за плаќање сметки преку вашиот смартфон.
Без провизија и дополнителни трошоци, можете брзо и лесно да ги платите вашите сметки за мобилна и фиксна телефонија на Македонски Телеком и за електрична енергија на ЕВН.
Наскоро, ќе бидете во можност да платите сметки и од други даватели на услуги за вашето домаќинство, кои ви стигнуваат во поштенските сандачиња.
Со mWallet можете да плаќате еднократно или постојано, една или повеќе сметки истовремено, а имате можност да ги регулирате и сметките на вашите најблиски – роднини, пријатели...
Сè што ви е потребно е валидна Visa или MasterCard платежна картичка и уред со iOS.

What’s New

Version 1.0.3

Bug fixes and stability improvements.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Information

Seller
Makedonski Telekom AD - Skopje
Size
15.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian, Macedonian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Makedonski Telekom AD
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like