Screenshots

Description

СЕИ-НЕТ е посебна мобилна апликација на Македонска берза АД Скопје на која се објавуваат известувања од котираните друштва согласно Правилата за котација. Издавачот ги објавува сите ценовно чуствителни информации преку системот за електронски информации од котираните акционерски друштва СЕИ-НЕТ. Известувањата објавени на СЕИ-НЕТ Берзата ги прави достапни за јавноста.

What’s New

Version 1.0.3

подобрувања на нотификациите
промени во дизајнот

Information

Seller
MAKEDONSKA BERZA NA HARTII OD VREDNOST A.D.
Size
13.4 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
Copyright © 2008 Macedonian Stock Exchange, Inc. All rights reserved.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like