iPhone Screenshots

Description

Aplikasi Zayan merupakan sebuah platform utiliti untuk umat Islam dimana mereka boleh mendengarkan Zayan secara langsung dan juga menggunakan pengisian Islam yang terdapat dalam aplikasi ini yang mempunyai peringatan waktu solat, penunjuk arah kiblat, kata-kata hikmah, pengiraan tasbih, serta ayat-ayat Al-Quran yang boleh didengari & dilihat menerusi video. Ada pelbagai lagi utiliti yang boleh digunakan dalam aplikasi ini yang sejajar dengan kehidupan seorang Muslim moden kontemporari.

Copyright © 2016 Measat Broadcast Network Systems Sdn Bhd (240064-A)

What's New

Version 4.0

Dengarkan aplikasi streaming Zayan dimana-mana sahaja!

Ratings and Reviews

3 out of 5

26 Ratings

26 Ratings

Zayan streaming stopped

rurulax

I love this apps. But it would be better if you can fix the radio streaming. After streaming for about 1 minute, it stopped and I relaunch the apps and it still the same.

Just a little bit on the quran videos

Qtrynaaaaa

Juz 30 or day 30, the ayat from the video tak sama dengan tajuk video...kalau dapat change, would be better. I recommend this app 👍🏻

Function

Abshar1

Nak tahu apa function button sebelah button alarm tu. Mcm takde function je

Information

Seller
Astro Radio Sdn Bhd
Size
86.1 MB
Category
Music
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Malay
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Measat Broadcast Network Sdn. Bhd. (240064-A)
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like