iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to T'agrada el blues? by blues@icat.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

T'agrada el blues?

By blues@icat.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

T'agrada el blues? Si no t'agrada, fes-t'ho mirar. Sóc Francesc Pi de la Serra, fill de Terrassa i Sabadell. De mala raça no en sóc gaire, però tinc força mala pell. Sóc cantautor, radiofonista / I altres coses que no dic / Em deixo seguir la pista / Però no tocar el melic. Fent-vos escoltar "blusos", pretenc que passeu una bona hora, i si els descobriu gràcies al programa, collonut! És una de les seves finalitats. Segons una enquesta feta fa poc de Catalindex, l'augment actual de natalitat a Barcelona es concentra als dijous a la 00.00 h, sobretot en els oients d'iCat. Ai!, el blues! Pi de la Serra realitza i presenta "T'agrada el blues?", des de fa més de 15 anys, unes 750 hores d'emissió, més de 9.000 blusos radiats, i els que queden. Observa bé aquesta foto, si veus alguna irregularitat en, per exemple, una mà meva, no ho és, és el blues! Si no en veus cap, has d'escoltar molt blues encara. Llavors arribarà un dia, germà, que et passarà com a mi, no t'espantis, és el blues.

T'agrada el blues?
View In iTunes
  • Free
  • Category: Music
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.