iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Texelgids for iPad by Apps Texel, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Texelgids for iPad

By Apps Texel

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Zoek en vind snel personen en bedrijven op het Waddeneiland Texel. Met de Texelgids App is het telefoonnummer en de locatie van ieder telefoonnummer op Texel binnen handbereik. De vermeldingen worden met handige kaart getoond, zodat direct duidelijk is waar het gevonden adres zich bevindt.

Wanneer extra informatie als email- of webadres is opgenomen ook vanuit de App mailen, een website of beeldmateriaal bekijken of doorlinken naar social media.

Dit complete en actuele overzicht van gegevens van bewoners en bedrijven op het Waddeneiland Texel is uniek en nergens anders zo kompleet beschikbaar. De App voor iPad is gratis te downloaden. Tevens is er een iPhone versie beschikbaar.

Over Telefoongids Texel:
De papieren Telefoongids Texel met alle actuele adressen en telefoonnummers van Texelaars en Texelse bedrijven wordt sinds 1988 jaarlijks in een klein handig boekje uitgegeven. Alle opgenomen vermeldingen en wijzigingen zijn opgegeven door de inwoners en bedrijven op het eiland. In het bestand van de Telefoongids Texel zijn geen gegevens opgenomen uit andere bestanden, hetgeen wettelijk ook niet is toegestaan. Sinds 1988 wordt de gids ieder jaar gratis over het eiland verspreid. Recent is het gidsbestand gedigitaliseerd en geschikt gemaakt voor iPhone en iPad. Het bestand is echter ook te raadplegen op de website www.texelgids.nl als extra service. De App is gemaakt als aanvulling op de papieren gids voor gebruikers die in het bezit zijn van een iPhone of iPad.

What's New in Version 3.0

new buttons

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
Texelgids for iPad
View in iTunes
  • Free
  • Category: Catalogues
  • Updated:
  • Version: 3.0
  • Size: 0.8 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.