iTunes

De iTunes Store wordt geopend.Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad.Progress Indicator
De iBooks Store wordt geopend.Als iBooks niet wordt geopend, klikt u op het iBooks-symbool in het Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. Download nu iTunes om de gratis app Mindmegette gasztronómiai kvíz van Ringier Kiado Kft. te downloaden.

Heeft u iTunes al? Klik op 'Ik heb iTunes' om het te openen.

I Have iTunes Gratis download
iTunes voor Mac en pc

Mindmegette gasztronómiai kvíz

van Ringier Kiado Kft.

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

Omschrijving

Már iPhone alkalmazásként is elérhető a Mindmegette gaszro-kvízjátéka.
Otthon vagy a konyhaművészetben? Szeretsz enni, netán főzni? Minden trükk és fortély birtokában vagy?
Tedd próbára tudásod, és hívd ki a többi Mindmegette kvízjátékost, hogy megtudd, mi az igazság.
Az is elképzelhető, hogy új dolgokat tanulsz, játékos formában.

Szállj versenybe hát a Mindmegette regisztrált felhasználóival vagy a Facebook azonosítóval rendelkező nem regisztrált felhasználókkal.A belépett játékosok közül bárki kihívható, ha elfogadja kihívásodat, indulhat is a vetélkedés!
Egy fordulóban 10 kérdésre kell mindkettőtöknek válaszolni, 30 másodperc alatt megjelölni a szerintetek helyes választ! Aki több jó választ ad, az nyer! A győzelmeidet megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel akár az iwiwen, akár a facebookon keresztül!
A játék után kérhetsz visszavágót, vagy választhatsz más ellenfelet az előszobában! Éppen játékban lévő nem hívható ki, ha mégis megpróbálod, akkor figyelmeztető üzenet jelenik meg. Megvárhatod, amíg a forduló befejeződik és elfogadják a kihívásodat, de vissza is vonhatod, és miközben lélekben készülsz a megmérettetésre, cseveghetsz a többiekkel!
Játék közben érdemes figyelned a villogó betűt - a MMacska megmutatja mindig a helyes választ! Fordulóról fordulóra bővítheted tudásod, miközben a pontokat gyűjtve Kiskuktából Mesterszakáccsá válhatsz! Öt szinten keresztül lépkedhetsz felfelé a konyhai ranglétrán - de ha éppen nincs kihívható ellenfél, akkor is csiszolhatod a tudásod! Játssz a gép ellen! Pontokat ezzel ugyan nem gyűjthetsz, de tanulhatsz, és a megszerzett tudást kamatoztathatod majd az éles menetben.
Ha bármi gondod akad - akár játékostárssal, akár magával a játékkal -, kérésed vagy kérdésed lenne hozzánk, írj a kviz@mindmegette.hu e-mailcímre, és megy a segítség!
Kellemes időtöltést kíván
a Mindmegette-csapata

iPhone schermafbeelding

iPhone schermafbeelding 1
iPhone schermafbeelding 2
iPhone schermafbeelding 3
Mindmegette gasztronómiai kvíz
Bekijk in iTunes
  • Gratis
  • Categorie: Games
  • Releasedatum:
  • Versie: 1.0
  • Grootte: 0.4 MB
  • Taal: Engels
  • Ontwikkelaar:

Compatibiliteit: Vereist iOS 4.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Klantbeoordeling

We hebben niet genoeg beoordelingen ontvangen om een gemiddelde weer te geven van de huidige versie van dit/deze programma.