Schermafbeeldingen

Beschrijving

MobileID és un servei d'identitat digital en el mòbil proporcionada pels Ajuntaments i entitats adherides, on cada persona disposa d'una App en el seu dispositiu mòbil que li permet identificar-se per tramitar amb l'Administració i per signar documents electrònicament, amb total seguretat i garantia legal.
El funcionament és realment simple per a l'usuari, només ha de descarregar-se la App dels marquets i registrar les seves dades bàsiques. 
Permet tres nivells d'identitat:
* Nivell Registrat: Aquest nivell es pot obtenir directament registrant-se des de l’App. Permet identificar-se en un conjunt restringit dels serveis disponibles.
* Nivell Acreditat: Aquest nivell permet l’accés a tots els serveis disponibles. Per obtenir-lo, cal introduir a l’App el Codi d’Activació de la Identitat Digital, CAID. El CAID el proporciona l’Ajuntament o Entitat adherida un cop es verifica que les dades de la identitat són correctes. Es pot sol·licitar en persona o per internet, a través de www.mobileid.cat i amb un certificat digital personal reconegut.
* Nivell Certificat: MobileID proporciona un nivell d'acreditació que inclou un certificat digital reconegut en el mateix mòbil, que permet la signatura electrònica de documents i transaccions amb completa validesa legal.
MobileID permet identificar-se de forma segura en webs, aplicacions, sistemes, i tràmits dels Ajuntaments i de les entitats que ofereixin serveis que necessitin conèixer la identitat dels seus ciutadans.
L'App gestiona la identificació de les persones de manera segura i amb validesa jurídica, fent transparent per a l’usuari tota la complexitat tecnològica de l’autenticació digital segura i confiable, i fent molt usable la signatura electrònica de documents amb total validesa jurídica des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
Dirigir-se a www.mobileid.cat per a major informació.

- - - - - - - - - - - -

MobileID es un servicio de identidad digital en el móvil proporcionada por los Ayuntamientos y entidades adheridas, donde cada persona dispone de una App en su dispositivo móvil que le permite identificarse para tramitar con la Administración y para firmar documentos electrónicamente, con total seguridad y garantía legal.
El funcionamiento es realmente simple para el usuario, sólo tiene que descargarse la App de los markets y registrar sus datos básicos.
Permite tres niveles de identidad:
Nivel Registrado: Este nivel se puede obtener directamente registrándose desde la App. Permite identificarse en un conjunto restringido de servicios disponibles.
Nivel Acreditado: Este nivel permite el acceso a todos los servicios disponibles. Para obtenerlo, hay que introducir en la App el Código de Activación de la Identidad Digital, CAID. El CAID lo proporciona el Ayuntamiento o Entidad adherida una vez se verifica que los datos de la identidad son correctos. Se puede solicitar en persona o por internet, a través de www.mobileid.cat y con un certificado digital personal reconocido.
Nivel Certificado: MobileID proporciona un nivel de acreditación que incluye un certificado digital reconocido en el mismo móvil, que permite la firma electrónica de documentos y transacciones con completa validez legal.
MobileID permite identificar de forma segura en webs, aplicaciones, sistemas, y trámites de los Ayuntamientos y de las entidades que ofrezcan servicios que necesiten conocer la identidad de sus ciudadanos.
La App gestiona la identificación de las personas de manera segura y con validez jurídica, haciendo transparente para el usuario toda la complejidad tecnológica de la autenticación digital segura y confiable, y haciendo muy usable la firma electrónica de documentos con total validez jurídica desde cualquier lugar y en cualquier momento.
Dirigirse a www.mobileid.cat para mayor información.

Nieuw

Versie 2.5.7

Permet descarregar PDF de cites amb l'Ajuntament

- - - - - - - - - - - -

Permite descargar PDF con las citas del ayuntamiento

Informatie

Verkoper
Ajuntament de Barcelona
Grootte
9.3 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit
Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
Talen
Catalaans, Engels, Spaans
Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Ajuntament de Barcelona
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar