iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

La Pedra del Monarca

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device. Multi-touch books can be read with iBooks on your Mac or iOS device. Books with interactive features may work best on an iOS device. iBooks on your Mac requires OS X 10.9 or later.

Description

Es l'any 771 i el Nigromante més malvat de tots els temps vol controlar el món dels homes i el de l'Alquímia. Per dominar al primer, un ferrer treballa sense descans forjant una espasa que farà invencible al seu amic Carlemany ... No obstant això, per fer-se amb el poder de l'Alquímia, haurà de destruir el lu gar on hi encerradastodas les forces màgiques: La Pedra del monarca. Sense saber-ho, un noi de no més de dotze anys es convertirà en el seu aliat. I la seva gran aventura començarà quan robi la Clau d'Or que obre totes les portes...

Artur Balder (Alacant, 1974) és un escriptor i director de cinema. L’Artur va estudiar història a València, on va treballar en la redacció del diari Las Provincias. Més tard va publicar La Pedra del Monarca, i la saga juvenil Curdy (Montena, Random House Mondadori S.A.), que ha estat traduïda a vuit idiomes. És autor al seu torn de sis novel·les històriques, entre les quals destaca una crònica de les guerres entre Roma i Germania, la Saga de Teutoburgo, així com L'Evangeli de l'Espasa (Edhasa) i les Cròniques de Widukind, sobre el cruent procés de cristianització dut a terme per Carlemany al segle VIII contra el nord d'Europa.
Durant els anys 2009 i 2010, Artur Balder, artista resident de la La Nacional de Nova York, va investigar la història del carrer 14 i la presència espanyola a Manhattan des d'intervinguts del segle XIX, i va escriure el guió del projecte per a la pel·lícula Little Spain.

Gemma Capdevila va néixer a Barcelona l¹any 1988. Es va formar com a il·lustradora a l'escola Llotja de Barcelona i va graduar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Ha escrit i il·lustrat llibres infantils i juvenils per a editorials com Cruïlla, Embora o Edicions 62. Ha exposat la seva obra en diverses sales de Barcelona entre les que destaquen la Sala Vinçon, el CCCB o el Centre d¹Arts Santa Mònica. A més de d¹il·lustrar llibres, la seva passió és impartir classes per apropar l¹art als joves i als més petits.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
screenshot 5
La Pedra del Monarca
View in iTunes
  • € 11,99
  • Available on iPad, iPhone, and Mac.
  • Category: Fantasy
  • Published: 20 October 2014
  • Publisher: The Magic Rider
  • Print Length: 480 Pages
  • Language: Catalan
  • Version: 1.0
  • Requirements: To view this book, you must have an iPad with iBooks 2 or later and iOS 5 or later, or an iPhone with iOS 8.4 or later, or a Mac with OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.