iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Solidaris by solidaris@catradio.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Solidaris

By solidaris@catradio.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Setena temporada del Solidaris i cada dia tenim més motius i energía per encarar aquest projecte col.lectiu, que treballa per un altre món possible. Amb arguments internacionals i locals, posant en valor la feina cada cop menys anònima de milers de persones, que de manera voluntària o professional, dediquen el seu temps i energia a eradicar la injustícia social, en cooperació al desenvolupament, processos de pau, drets humans; arreu del món i també a Catalunya. Amb atenció als conflictes, a les necessitats de les persones, als drets fonamentals i a la situació del medi ambient. I aquest any molt contents d'incorporar valors potentíssims a l'equip. Als ja habituals Adrià Bas, Francesc de Dalmases, Eduard Costa, Felipe Campos i Dani Vilaró, donem la benvinguda aquesta temporada a Begoña Román, Marta Molina, Sílvia Torralba i Pau Miranda... I a totes i tots vosaltres. Perquè tothom que ho vulgui trobi un altaveu per transformar allò que ens indigna, a la ràdio nacional i pública del país.

Solidaris
View In iTunes
  • Free
  • Category: Society & Culture
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.