iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Solidaris by solidaris@catradio.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Solidaris

By solidaris@catradio.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Amb la mateixa empenta des del primer dia. Determinats a treballar per un món més lliure i on tothom tingui les mateixes oportunitats. Convençuts que la defensa dels drets humans, la cooperació al desenvolupament, l'activisme per la pau i el medi ambient, o la reivindicació de la justícia social, no són només un estil de vida sinó que són cosa de tots. Així encarem la vuitena temporada del Solidaris a la ràdio nacional de Catalunya. I aquest any amb equip renovat. Al costat de l'Adrià Bas, l'expertesa dels periodistes Marta Molina, Dani Vilaró i Francesc de Dalmases, el biòleg i music Eduard Costa, la filòsofa Begonya Román, l'innovador social Felipe Campos; i les incorporacions del sociòleg Saïd el Kadaoui i el mediador social Javier Wilhelm. Aquí ens teniu, disposats a donar veu als silenciats i posar en valor la feina dels homes i dones que s'arremanguen i es comprometen cada dia per un món més digne, pel millor món possible. Hi tenim dret!

Solidaris
View In iTunes
  • Free
  • Category: Society & Culture
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.