iTunes

Iniciando iTunes Store.Si iTunes no se inicia, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar gratis la App Texelgids for iPad de Apps Texel, obtén iTunes ya.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Ya tengo iTunes, para que sea activado.

I Have iTunes Descarga gratis
iTunes para Mac y PC

Texelgids for iPad

De Apps Texel

Abre iTunes para comprar y descargar Apps.

Descripción

Zoek en vind snel personen en bedrijven op het Waddeneiland Texel. Met de Texelgids App is het telefoonnummer en de locatie van ieder telefoonnummer op Texel binnen handbereik. De vermeldingen worden met handige kaart getoond, zodat direct duidelijk is waar het gevonden adres zich bevindt.

Wanneer extra informatie als email- of webadres is opgenomen ook vanuit de App mailen, een website of beeldmateriaal bekijken of doorlinken naar social media.

Dit complete en actuele overzicht van gegevens van bewoners en bedrijven op het Waddeneiland Texel is uniek en nergens anders zo kompleet beschikbaar. De App voor iPad is gratis te downloaden. Tevens is er een iPhone versie beschikbaar.

Over Telefoongids Texel:
De papieren Telefoongids Texel met alle actuele adressen en telefoonnummers van Texelaars en Texelse bedrijven wordt sinds 1988 jaarlijks in een klein handig boekje uitgegeven. Alle opgenomen vermeldingen en wijzigingen zijn opgegeven door de inwoners en bedrijven op het eiland. In het bestand van de Telefoongids Texel zijn geen gegevens opgenomen uit andere bestanden, hetgeen wettelijk ook niet is toegestaan. Sinds 1988 wordt de gids ieder jaar gratis over het eiland verspreid. Recent is het gidsbestand gedigitaliseerd en geschikt gemaakt voor iPhone en iPad. Het bestand is echter ook te raadplegen op de website www.texelgids.nl als extra service. De App is gemaakt als aanvulling op de papieren gids voor gebruikers die in het bezit zijn van een iPhone of iPad.

Novedades de la versión 3.0

new buttons

Capturas de pantalla del iPad

Captura de pantalla del iPad 1
Captura de pantalla del iPad 2

Otros usuarios también compraron

Texelgids for iPad
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Catálogos
  • Actualizado :
  • Versión: 3.0
  • Tamaño: 0.8 MB
  • Idioma: Inglés
  • Vendedor:

Compatibilidad: Requiere iOS 6.1 o posterior. Compatible con iPad.

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de la versión actual de este artículo.