iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Fietsplanner Zuid by Provincie Brabant, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Fietsplanner Zuid

By Provincie Brabant

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Waarom deze app?
Fietsen is snel op korte afstanden, beschikbaar, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en duurzaam. Meer fietsen zorgt voor een betere leefomgeving en een snellere doorstroming op de weg, waardoor de steden beter bereikbaar worden. De provincie Brabant stimuleert het fietsen met een grote verscheidenheid aan projecten. Het doel is dat in 2020 30% van het totaal aantal verplaatsingen per fiets plaatsvindt.

Hoe werkt de app?
In het scherm ‘Bestemming’ kunt u uw startpunt en eindbestemming instellen. Het startpunt is standaard uw huidige locatie als u gesproken begeleiding wilt hebben. De eindbestemming kunt u aangeven door (een deel van) de straatnaam en plaats in te voeren (zo geeft ‘kbrab bosch’ als resultaat: ‘Brabantlaan, ’s-Hertogenbosch’). Met het knopje ‘Route’ wordt de route gezocht en als u daarna op de tab ‘Fietsen’ drukt start de routebegeleiding. U kunt ook locaties opslaan. Ga daarvoor naar de tab ‘Favorieten’, daar kunt u locaties toevoegen of wijzigen. Veel fietsplezier!

Help mee de kaart te verbeteren
Krijgt u een vreemde route of staat uw bestemming niet op de kaart? Help ons de kaart te verbeteren. We maken gebruik van een community-based kaart, u kunt opmerkingen zelf wijzigen via openstreetmap.nl, of stuur een e-mail naar algemeen@openstreetmap.nl

Goede fietspaden en goede route-informatie maken het fietsen aantrekkelijker, vooral in een onbekend gebied. Daarom ontwikkelden de provincies Brabant, Limburg en Zeeland eerder al de online fietsrouteplanner Zuid. Deze app maakt de routeplanner op de fiets beschikbaar. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste straat, maar u wordt begeleid naar uw eindbestemming!

What's New in Version 1.1

- De zoekfunctie voor het straatnamenregister is aanmerkelijk verbeterd. Voortaan is het veel eenvoudiger om een bestemming op te zoeken.
- Er is (gesproken) begeleiding toegevoegd.
- Voortaan krijgt de gebruiker de routeadviezen op tijd en helder uitgesproken aangereikt.
- De kaart met de route wordt duidelijker weergegeven.
- De plaatsing van de adviespunten is verbeterd.
- De adviespunten worden voortaan op de juiste momenten getoond.
- De gefietste route wordt gemonitord. Als er teveel van de geplande route wordt afgeweken, wordt dit gesignaleerd en een nieuwe route wordt voorgesteld.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Fietsplanner Zuid
View in iTunes
  • Free
  • Category: Navigation
  • Updated:
  • Version: 1.1
  • Size: 8.7 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 3.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.